OTS: Vlak a Lidl

TASR, 14. novembra 2012 16:31

Bratislava 14. novembra (TASR-OTS) - Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) a spoločnosť Lidl Slovenská republika pripravili pre širokú verejnosť skvelú cestu vlakmi dňa 17. novembra t.r.

Ešte vo štvrtok - 15. novembra - si možno zakúpiť vo všetkých predajniach Lidl na Slovensku lístok na cestovanie vlakom 17. novembra za akciové ceny – „VLAK A LIDL“ za 6,99 € a „VLAK A LIDL REGIO“ za 1,99 € .

Cestovný lístok „VLAK A LIDL“ je 1-dňový neprenosný sieťový lístok pre jednu osobu, platný pre všetky kategórie vlakov v 2. vozňovej triede na neobmedzený počet ciest pre všetky vekové kategórie cestujúcich vo všetkých vlakoch osobnej dopravy (okrem IC vlakov), na tratiach ŽSR, TEŽ a OŽ. Platí 17.11. od 00.00 do 24.00 h.

Lístok „VLAK A LIDL REGIO“ je tiež neprenosný sieťový lístok pre 1 osobu, platí 17.11. od 00.00 do 24.00 h v osobných vlakoch v 2. vozňovej triede na neobmedzený počet ciest pre všetky vekové kategórie vo vlakoch osobnej dopravy na tratiach ŽSR, TEŽ a OŽ.

Cestovné lístky sú vydávané na pokladničnom doklade LIDL jednotlivo, alebo aj s ostatnými položkami. Cestujúci je povinný uviesť na lístku svoje meno, priezvisko a dátum nástupu cesty.

Podrobnejšie informácie sa dozviete na www.slovakrail.sk alebo v Kontaktnom centre na telefónnom čísle 18 188.

Kontakt: Zuzana Červená Odbor komunikácie Železničná spoločnosť Slovensko, a. s. Rožňavská 1 832 72 Bratislava 3 Cervena.Zuzana@slovakrial.sk www.slovakrail.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring