OTS: Výber spúšťa službu

TASR, 11. decembra 2013 11:17

Výber spúšťa službu "Výber Out" celosvetovo, viac ako 200 miliónov používateľov tak bude môcť uskutočňovať výhodné hovory na akékoľvek telefónne číslo

Výber oslávi svoje tretie narodeniny uvedením verzie 4.1 v celosvetovom meradle a novým obsahom v ponuke kreslených obrázkov (stickers)

Londýn 10. decembra (BUSINESS WIRE) - (TASR-OTS) - Spoločnosť Viber (www.viber.com) dnes oznámila, že spustila verziu aplikácie Výber 4.1 pre Android a iPhone, ktorá sprístupní službu Výber Out v celosvetovom meradle. S touto aplikáciou môžu používatelia realizovať výhodné hovory na akékoľvek mobilnú alebo pevnú telefónnu linku.

Spoločnosť Výber predtým sprístupnila službu Výber Out po vyčíňaní tajfúnu Haiyan používateľom na Filipínach, aby im pomohla zostať v kontakte s priateľmi a blízkymi. Na realizáciu bezplatných hovorov z Filipín nadviazala spoločnosť Výber spoluprácu s telekomunikačnými operátormi z celého sveta, ako napríklad so spoločnosťami Telecom Austria, Telecom New Zealand, Hutchison, Bharti Airtel, Telecom Italia, Citic, Netvision Cellcom, Mada Communication a Omantel. Spoločnosť Výber zároveň nadviazala partnerstvo so spoločnosťou Globe Telecom, aby mohli používatelia z celého sveta zadarmo volať na Filipíny.

S aktuálnym uvedením služby Výber Out na trh v celosvetovom meradle môžu všetci používatelia aplikácie Výber volať komukoľvek na svete za nízku cenu na platformách Android, iPhone a PC a do budúcnosti aj na platforme Windows Phone. Kredit pre Výber Out si možno zakúpiť v rámci aplikácie v obchodoch Google Play alebo Apple App Store, prípadne prostredníctvom kreditnej karty cez program Výber Desktop. Oproti konkurencii ponúka služba Výber Out výrazne nižšiu cenu za hovor, pretože má nižšie minútové sadzby a neúčtuje poplatky za spojenie.

"Služba Výber Out prináša miliónom používateľov nový spôsob využitia aplikácie Výber a zaistí, aby sa dovolali a kamkoľvek kedykoľvek," povedal Talmon Marco, generálny riaditeľ spoločnosti Výber. "Budeme sa naďalej snažiť službu Výber Out zdokonaľovať, aby mohli byť jej používatelia v spojení za čo najprijateľnejšie ceny."

Na rozdiel od služieb, ktoré ponúka konkurencia, sa v službe Výber Out zobrazuje volajúcemu vaše skutočné telefónne číslo, takže vie, kto mu volá. Okrem toho služba Výber Out pre počítače obsahuje aj adresár s telefónnymi číslami, takže si ich nemusíte pamätať, ani vytáčať ručne.

Druhou platenou funkciou služby Výber Out sú kreslené obrázky (stickers) v obchode Výber Sticker Market. V tejto verzii ponúka spoločnosť nové obrázky a bude pokračovať v pridávaní ďalšieho obsahu. Spoločnosť Výber zároveň uviedla nové propagačné video, ktoré zachytáva jednu z charakteristických postavičiek aplikácie – Violet. Video je k dispozícii tu: https://www.youtube.com/watch?v=_uMj6ntj_9o O aplikácii Viber:

Aplikáciu Výber vyvinula spoločnosť Výber Media, priekopník v zasielaní mobilných správ a internetovom telefonovaní. Aplikácia Výber umožňuje všetkým ľuďom na svete, aby boli v spojení. Bez obmedzení. Používatelia aplikácie Výber môžu bezplatne zasielať textové správy, zábavné kreslené obrázky, fotografie, videá, kresby, zdieľať svoju polohu kdekoľvek na svete a realizovať bezplatné videohovory v HD kvalite prostredníctvom technológie Push-To-Talk na zariadeniach s platformami iPhone®, Android™, Windows Phone, Blackberry®, Windows®, Mac, Symbian, Nokia S40 a Bada cez pripojenie 3G/4G alebo WiFi. Teraz môžu používatelia tejto aplikácie uskutočňovať výhodné hovory na akékoľvek telefónne číslo na svete. Aplikáciu využíva viac ako 200 miliónov ľudí v 193 krajinách a je neustále vylepšovaná predstavovaním nových platforiem a pridávaním nových zábavných funkcií.

Viac informácií získate na adrese: https://www.facebook.com/viber https://twitter.com/viber

Kontakty: Viber: Jonah Balfour, 1-917-675-3245 Blonde 2.0 pre Viber Jonah@blonde20.com

Zdroj: Viber

Túto tlačovú správu si môžete prečítať online na adrese: http://www.businesswire.com/news/home/20131209005859/en

Upozornenie: Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring