OTS: Vychutnajte sledovanie futbalu vo výnimočnej kvalite ...

TASR, 30. mája 2024 10:29

OTS: Vychutnajte sledovanie futbalu vo výnimočnej kvalite s Hisense U7N Mini LED ULED TV, oficiálnym televízorom UEFA EURO 2024™

Qingdao 30. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Hisense, ako popredná globálna značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky, sa umiestnila na 2. mieste v oblasti dodávok televízorov na celom svete a stala sa oficiálnym partnerom UEFA EURO 2024™. Spoločnosť, ktorá neustále prináša inovácie na trhu špičkových produktov, preukázala výnimočné výsledky so svojimi veľkými televízormi, pričom model s rozmerom 100 palcov sa umiestnil na 1. mieste v celosvetovom rebríčku od roku 2023 do 1. štvrťroka 2024. Tento rok vám Hisense poskytne „match-fit," aby ste si užili dokonalý zážitok zo sledovania oficiálneho televízora UEFA EURO 2024 a hrdinu kampane Hisense „BEYOND GLORY" UEFA EURO 2024™, model Mini LED ULED TV, U7N.

Hisense ako oficiálny partner UEFA EURO 2024™ pozdvihuje sledovanie futbalu na novú úroveň a prináša televízor navrhnutý špeciálne pre hráčov a športových fanúšikov. Aby ste si vychutnali skutočne ohromujúci športový zážitok, Mini LED prináša eleganciu skutočnej tmy a hviezdneho jasu s rozsiahlym spektrom, ktoré každý odtieň zintenzívňuje.

Quantum Dot Colour vytvára ešte realistickejší obraz s viac ako miliardou farieb, ktoré dodávajú bohatosť a hĺbku. Lokálne stmievanie v plnej škále a maximálny jas zaručujú, že budete mať neustále najlepší obraz, od najtmavších odtieňov až po najjasnejšie biele.

Získajte to najlepšie pri hraní aj sledovaní športu. Zaistite si úžasné výhry s 144 Hz Game Mode PRO. Režim automatickej nízkej latencie a variabilná frekvencia obnovovania 144 Hz držia krok aj pri tej najintenzívnejšej akcii. Už vás nevyruší žiadne vstupné oneskorenie alebo trhanie snímok.

Ak máte záujem o iný druh akcie, U7N prináša technológiu priamo z kina. Technológie Imax Enhanced, Dolby Vision a Filmmaker Mode spoločne vytvárajú neuveriteľný obraz v rozlíšení 4K. Užívajte si sledovanie svojich obľúbených filmov a relácií v kvalite, pre akú boli určené.

Televízor U7N Mini LED ULED je pripravený sledovať s vami každý veľký okamih akcie UEFA EURO 2024™. Spoľahnite sa na Hisense, že vám prostredníctvom svojich inovatívnych televíznych produktov poskytne dokonalý zážitok zo sledovania zápasov.

O spoločnosti Hisense

Hisense je popredná svetová značka domácich spotrebičov a spotrebnej elektroniky. Jej činnosť zahŕňa multimediálne produkty (so zameraním na inteligentné televízory), domáce spotrebiče a inteligentné informačné technológie. Značka Hisense sa celosvetovo umiestnila na 2. mieste v oblasti dodávok televízorov a na 1. mieste medzi televízormi s rozmerom 100 palcov v roku 2023 aj v 1. štvrťroku 2024. Spoločnosť Hisense sa rýchlo rozrástla a teraz pôsobí vo viac ako 160 krajinách.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2424233/2048_1152.jpg

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2424232/U7_Lifestyle_Night_16x9.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring