OTS: Vyhlásenie poslancov BSK za SMER-SD

TASR, 3. júna 2013 11:58

Bratislava 3. júna (TASR-OTS) - Poslanecký klub strany SMER- sociálna demokracia vyzýva predsedu BSK Freša, aby bezodkladne vysvetlil pozadie kauzy prenájmu polikliniky na Šustekovej ulici, ktorá je v zriaďovateľskej pôsobnosti BSK. Všetko nasvedčuje tomu, že župan Frešo uviedol poslancov pri schvaľovaní v zastupiteľstve do omylu a polikliniku prenajal straníckej kolegyni z SDKÚ-DS Ivete Plšekovej. Stranícke podnikateľské aktivity v SDKÚ-DS boli bezdôvodne predĺžené až do roku 2040 za takmer o polovicu nižšiu cenu ako doteraz. Zmluva bola totiž platná do roku 2015 a neexistoval relevantný dôvod na jej predĺženie o 27 rokov. Podľa zistených informácií bola navyše firma poslankyne za SDKÚ-DS zvýhodnená v porovnaní s inými zariadeniami v zriaďovateľskej pôsobnosti BSK.

Táto kauza nápadne pripomína kauzu SDKÚ-DS (Mikloša a Ščurka) ktorá sa týkala prenájmu budovy Daňového riaditeľstva v Košiciach.

Kontakt: Ľubica Končalová tlačový odbor strany SMER - sociálna demokracia e-mail: tlacove@strana-smer.sk

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring