OTS: Vyhrajte SUPERjackpot s prémiou a staňte sa milionárom!

TASR, 14. mája 2013 13:56

OTS: Vyhrajte SUPERjackpot s prémiou a staňte sa milionárom! Už v stredu môže pribudnúť ďalší milionár. Hrajte LOTO, hrajte SUPERjackpot s prémiou!

Bratislava 14. mája (TASR-OTS) - Teraz máte jedinečnú šancu vyhrať neuveriteľných 5.540.000 eur. Hrajte v hre LOTO od 13. mája o SUPERjackpot s prémiou, ktorý má rekordnú hodnotu. Na to, aby ste sa stali milionárom, stačí málo. Uzavrite stávku s 10 tipmi - stĺpcami a priplaťte si doplnkovú hru JOKER. Ak sa šťastie usmeje na vás, 5.540.000 eur bude patriť práve vám. Suma, ktorá vám v okamihu zmení život, čaká možno na vás. Neváhajte a chyťte šťastie do vlastných rúk!

SUPERjackpotová výhra s prémiou bude patriť tomu šťastlivcovi, ktorý bude mať na potvrdení o uzavretí stávky nielen všetkých šesť výherných čísel, ale súčasne bude mať zhodné aj posledné dvojčíslie v doplnkovej hre JOKER s vyžrebovanými jokerovými číslicami na posledných dvoch pozíciách. Ak to budete práve vy, výhra 5.540.000 eur je vaša.

Do hry o prémiu sa dostanú stávky uzavreté v zberniach, prostredníctvom internetu alebo cez SMS stávku. Je na vás, akým spôsobom sa pokúsite "chytiť si svoje šťastie" v hre LOTO. Posledné žrebovanie prémiového obdobia sa uskutoční v nedeľu 18. augusta tohto roka.

Nepremeškajte jedinečnú šancu vyhrať SUPERjackpot s prémiou! Stačí málo a obrovská výhra 5.540.000 eur je vaša! Hrajte a zmeňte svoj život!

TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., prijíma stávky na číselné lotérie LOTO, JOKER, LOTO 5 z 35, KENO 10 a EUROMILIÓNY okrem štandardných zberných miest aj prostredníctvom internetu cez stránku www.tipos.sk, ako aj prostredníctvom SMS správ zaslaním bezplatnej prázdnej SMS správy na číslo 3333.

Kontakt: Rastislav Čépe hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s., Brečtanová 1, Bratislava Tel: 0911 677 877 Mail: cepe@tipos.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring