OTS: Vysokokvalitné sieťové riešenie AirEngine Wi-Fi 7 spoločnosti Huawei ...

TASR, 2. novembra 2023 9:38

OTS: Vysokokvalitné sieťové riešenie AirEngine Wi-Fi 7 spoločnosti Huawei získalo ocenenie „Najlepšia podniková sieť Wi-Fi 2023" na slávnostnom odovzdávaní cien WBA Industry Award

PARÍŽ, 2. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Spoločnosť Huawei oznámila, že získala ocenenie „Najlepšia podniková sieť Wi-Fi 2023" na udeľovaní cien Wireless Broadband Alliance (WBA) Industry Awards 2023 za svoje v praxi osvedčené vysokokvalitné sieťové riešenie AirEngine Wi-Fi 7. Je to prvýkrát, čo toto ocenenie získal dodávateľ Wi-Fi 7, čo odzrkadľuje, ako významne si prístupové body Huawei AirEngine Wi-Fi 7 získali uznanie globálnych podnikových používateľov.

Ocenenie „Najlepšia podniková sieť Wi-Fi 2023" od WBA je jedným z najžiadanejších a najprestížnejších ocenení v odvetví Wi-Fi. Nezávislá porota, zložená z popredných odborníkov, analytikov a novinárov, vykonala prísne hodnotenie inovácií, skúseností zákazníkov a ekologických schopností, aby nakoniec vybrala len jedno riešenie, ktoré získalo ocenenie. Rok 2023 je prvým rokom komerčného využívania prístupových bodov Wi-Fi 7, čo znamená, že tento najnovší štandard Wi-Fi začal po prvýkrát skutočne slúžiť ľuďom v každodennej práci aj v živote. Toto ocenenie znamená všeobecné uznanie inovatívnych nápadov, aplikácií overených v praxi a vedúceho postavenia produktov radu AirEngine Wi-F od spoločnosti Huawei.

Tiago Rodrigues, generálny riaditeľ WBA, povedal: „Nový prístupový bod Wi-Fi 7 od spoločnosti Huawei predstavuje množstvo inovácií spoločnosti vrátane inteligentného ladenia antény, dynamického prepínania pásiem 5 a 6 GHz, rozšírenej infraštruktúry backhaul/napájania a schopností snímania internetu vecí na splnenie prevádzkových požiadaviek v mnohých podnikových lokalitách. Vynikajúce technické inovácie, ktoré boli demonštrované pri inštalácii Wi-Fi 7 v Shenzhen Talent Institute, možno vďaka globálnej prítomnosti spoločnosti rozšíriť aj na ďalšie náročné podnikové lokality po celom svete".

Spoločnosť Huawei má bohaté skúsenosti v oblasti podnikových sietí Wi-Fi a je hlavným prispievateľom k rozvoju sietí Wi-Fi 4 ažy Wi-Fi 7. Na globálnych podnikových trhoch sa produkty Huawei AirEngine široko používajú na podnikových pracoviskách, vo výrobe, vzdelávaní, zdravotníctve, doprave a ďalších odvetviach. Spoločnosť Huawei sa pri budovaní vysokokvalitných sietí Wi-Fi pre podniky vždy zameriavala na skúsenosti, požiadavky a problematické miesta zo strany zákazníkov a získavala ocenenia. Spoločnosť Huawei si v roku 2020 po prvý raz odniesla domov cenu WBA Best Enterprise Wi-Fi Network Award za svoj príspevok „Riešenie AirEngine Wi-Fi 6, umožňujúce digitálnu transformáciu výrobných závodov". V roku 2022 získala spoločnosť Huawei ocenenie za svoje „Komunikačné riešenie Wi-Fi 6 Train-to-Ground". Tento rok toto ocenenie opäť získala spoločnosť Huawei so svojím vysokokvalitným sieťovým riešením AirEngine Wi-Fi 7.

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2261945/image_986294_25676029.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring