OTS: Využite pekné jesenné dni

OTS, 14. októbra 2013 11:18

Bratislava 14. októbra (OTS) - Aj keď nám ich počasie v posledných týždňoch veľa nedoprialo, občas predsa len vykukne slniečko. Je to možnosť, konečne stráviť pár chvíľ vonku na čerstvom vzduchu. Tak sa vyhnete aj možným chrípkovým ochoreniam, ktoré sú pre toto obdobie typické. Mali by sme sa otužovať a tým zlepšovať našu imunitu. To je tá správna cesta ku zdraviu. Okrem toho má pohyb vonku aj inú výhodu. Je to najmä úspešný boj s depresiami. Všetci nostalgicky spomíname na leto, no teraz sa akosi nevieme prispôsobiť chladnému a sychravému počasiu. Pobyt vonku, a to hlavne keď svieti slniečko, určite pomôže zlepšiť náladu aj pesimistom. Ak máte teda tú možnosť a v práci Vám nič neutečie, vezmite si deň voľna.

Slnko láka von, ale nemusíte sa obmedzovať len na prechádzku miestnym parkom. Pokojne môžete vyraziť aj na príjemný výlet. Sledovanie predpovede počasia sa teda oplatí. Budete si vedieť naplánovať aj viacdňový pobyt na horách. Ubytovanie si vyberiete presne podľa vlastných predstáv na www.kiskatravel.sk. Dlho však neotáľajte, nie ste jediný kto chce načerpať sily z jesenných lúčov slnka.

Stráviť príjemný čas s rodinou však nemusíte len na horách. Ak dávate prednosť vode, kúpanie je síce už len pre otužilcov, avšak rybári si prídu na svoje. Aj takýto oddych môže zlepšiť náladu, a budete tak mať viac energie. Doma si teda určite nezabudnite ani kaprársku bižutériu.

Ako strávite voľné chvíle je len na Vás. Podstatné je aby ste nemysleli len na pracovné povinnosti. S čistou hlavou sa Vám následne bude pracovať lepšie. V prípade, že sa chystáte navštíviť prírodu, a to s vlastným autom, určite by ste nemali odkladať nevyhnutnú kúpu náhradných dielov. Aj Vaše auto musí byť v dobrom stave. Ceny však často zaskočia, hľadajte preto aj na internete, práve tu ich zoženiete lacnejšie. Samozrejmosťou by mali byť nové pneumatiky.


Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring