OTS: Využite tieto dni na jesenný relax

OTS, 14. októbra 2013 11:14

Bratislava 14. októbra (OTS) - Aj keď nám všetkým je smutno za pekným letným počasím, nemali by sme všetok náš voľný čas tráviť len doma. Aj jeseň predsa ponúka pekné zážitky a spomienky. Nič Vám predsa nebráni využiť hoci aj len jeden víkend a stráviť ho na čerstvom vzduchu ďaleko od ruchu mesta aj od pracovných povinností. Stále nie je neskoro na spoznávanie prírodných krás, zimu si rezervujte najmä na lyžovačku, no jeseň ponúka jedinečný pohľad na pestrú farebnú škálu. Jedinečné fotografie tak vzniknú aj v rukách amatéra. Vďaka atramentu do tlačiarne ich pohodlne vytlačíte aj doma.

Kam sa vydáte stráviť takýto výnimočný relax je len na Vás. Ak sa však nechcete celkom vzdať ruchu mesta, využite ubytovanie v Žiline, vysokú kvalitu aj výhodnú cenu ponúka Hotel Galileo. Budete tak blízko centra a na dosah máte aj okolitú krásnu prírodu, či historicky významné miesta. Určite sa Vám tu bude páčiť a môžete si rezervovať izbu na plánovanú zimnú lyžovačku. V pohodlnom dosahu autom je hneď niekoľko známych lyžiarskych stredísk.

Ani teraz sa na severe našej krajiny rozhodne nudiť nebudete. Ak Vám bude priať počasie, určite si naplánujte turistiku. Trasu však veďte podľa svojich možností a schopností. Po náročnej vysokohorskej turistike, by ste boli skôr zničení ako nadšení krásnou prírodou. Dlhšie túry však plánujte skoro ráno, predsa len slniečko zapadá podstatne skôr. Samozrejmosťou by mali byť pokyny vysokohorskej služby a tiež predpoveď počasia, najmä vo vyšších polohách. S dobrou prípravou budú jesenné dni plné krásnych spomienok. Správna a predovšetkým pohodlná obuv je samozrejmosťou. Čižmy na opätkoch určite nechajte doma.

Pre dokonalú regeneráciu svalov po námahe sú vhodné najmä amínokyseliny, tie sú známe najmä v kruhoch kulturistov. Nájdete ich aj na www.fitexpres.sk.

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring