OTS: Výzva predsedu NS SR Štefana Harabina poslancovi Jánovi Figeľovi

TASR, 19. júna 2013 14:05

Bratislava 19. júna (TASR-OTS) - Predseda Najvyššieho súdu Slovenskej republiky Štefan Harabin verejne vyzýva poslanca Jána Figeľa, aby predložil dôkazy o "slúžení záujmovým skupinám, alebo osobám". Harabin tak reaguje na vyjadrenia predsedu KDH na pôde Národnej rady Slovenskej republiky počas voľby Generálneho prokurátora SR.

"Ako predseda kresťanského hnutia by mal pán Figeľ hovoriť pravdu a nie krivo obviňovať bez dôkazov len preto, že niekto má iný názor," vyhlásil predseda NS SR Harabin.

Podľa jeho slov si ako sudca počas 30 rokov praxe ctí ústavu a zákony. Neexistuje žiadne rozhodnutie, ktoré by slúžilo záujmovým skupinám a osobám. "Niektoré moje názory na spravodlivosť a spoločnosť sa určite nezhodujú s názormi a konaním osôb typu Figeľ, Lipšic, Dzurinda, Žitňanská alebo Mikloš, ktorí i keď majú veľmi veľa podozrivých finančných káuz, nemajú právo nikoho krivo obviňovať," uzavrel Harabin.

Kancelária predsedu Najvyššieho súdu Slovenskej republiky

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring