OTS: WEPACK 2024 sa bude konať v apríli 2024 v čínskom meste Šen-čen

TASR, 27. decembra 2023 14:40

Popredné podujatie pokrýva celý reťazec obalového priemyslu

ŠEN-ČEN 27. decembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- V roku 2024 čaká obalový priemysel celý rad nových príležitostí a výziev. Rastúce náklady na vstupné suroviny a nedostatočné množstevné úspory pre výrobcov v strednej časti reťazca predstavujú významné prekážky. Odvetvie medzitým zápasí s rastúcim dopytom po inteligentných obaloch, digitálnej výrobe, personalizovaných vlastnostiach a rozmanitosti obalov. Tieto faktory sú výzvou pre odolnosť a možnosti riadenia spoločností v obalovom priemysle. V dôsledku toho sa očakáva, že nadchádzajúci rok bude kritickým obdobím, kedy sa ťažkosti prejavia zároveň s príležitosťami a podnietia rozvoj odvetvia.

Podujatie WEPACK 2024, organizované spoločnosťou RX, sa uskutoční 10. až 12. apríla 2024 vo výstavnom a kongresovom centre Shenzhen World Exhibition & Convention Center (Bao'an New Hall), ktoré je jedným z najväčších výstavných priestorov na svete. Po prvýkrát sa toto podujatie sťahuje z Dongguanu do Šen-čenu. Veľtrh s rozlohou 120 000 metrov štvorcových, doplnený niekoľkými súbežnými výstavami je na najlepšej ceste ponúknuť komplexný obchodný zážitok pre účastníkov globálneho reťazca obalového priemyslu.

WEPACK 2024 je globálnou obchodnou a prezentačnou výstavnou platformou, ktorá pokrýva celý reťazec obalového priemyslu a integruje sériu obalových výstav v 6 hlavných sektoroch. Ide konkrétne o výstavy SinoCorrugated South 2024, SinoFoldingCarton 2024, SinoPaper South 2024, Food Pack & Tech 2024, Dprint 2024 a PACKCON 2024. Veľtrh WEPACK zahŕňa produkty, technológie a služby, z ktorých pozostáva celý priemyselný reťazec výroby obalov od dodávateľa až po odberateľa. S využitím zdrojov nahromadených za posledných vyše 20 rokov, výstava prostredníctvom efektov globalizácie a priemyselnej dispozície spája a podporuje rozvoj globálneho obalového priemyslu a zároveň vytvára významnú hodnotu, ktorá podporuje „symbiózu" všetkých segmentov priemyselného reťazca.

Po uvoľnení čínskej vízovej politiky pre cudzincov a zavedení bezvízového režimu pre cestujúcich z niektorých krajín očakáva WEPACK 2024 výrazný nárast počtu návštevníkov a kupujúcich z celého sveta, vďaka čomu sa stáva významnou výstavou pre celé odvetvie.

Kontakt: Oliver Zhang, oliver.zhang@rxglobal.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2306390/image_1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring