OTS: Woolpert kupuje írsku spoločnosť Murphy Geospatial ...

TASR, 28. marca 2024 10:11

OTS: Woolpert kupuje írsku spoločnosť Murphy Geospatial, poprednú európsku firmu v oblasti geopriestorových riešení

Táto akvizícia rozširuje pôsobnosť geopriestorových riešení spoločnosti Woolpert v Európe a podporuje rozširovanie a pokrok mapovacích technológií a inovácií.

Dayton 28. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Woolpert získala akvizíciou spoločnosť Murphy Geospatial, multidisciplinárnu spoločnosť v oblasti geopriestorových riešení so sídlom v Kilcullen v Írsku. Murphy Geospatial je súkromná rodinná spoločnosť, ktorá sa venuje geopriestorovým riešeniam a poskytuje širokú škálu služieb, medzi ktoré patrí prieskum, mobilné a interiérové mapovanie, monitorovanie aktív, podpovrchové inžinierstvo a vývoj 3D digitálnych dvojčiat. Firma má takmer 400 zamestnancov v šiestich kanceláriách v Írsku a Spojenom kráľovstve.

Woolpert je súkromná architektonická, inžinierska a geopriestorová spoločnosť so sídlom v USA, ktorá bola založená v roku 1911 a poskytuje komplexné a integrované geopriestorové služby už viac ako 50 rokov. Prezident spoločnosti Woolpert Neil Churman uviedol, že cieľom tejto akvizície je rozšíriť a zvýšiť geopriestorové kapacity spoločnosti Woolpert v Európe. Toto spojenie umožní spoločnostiam zosúladiť osvedčené postupy, využiť prevádzkovú efektívnosť a dosiahnuť pokrok v službách, vrátane prieskumu, zachytávania reality, BIM, monitorovania aktív, GIS a všetkých foriem mapovania.

„Za posledné štyri desaťročia si spoločnosť Murphy Geospatial upevnila postavenie ako inovatívny geopriestorový partner v celom Írsku, Spojenom kráľovstve a okolitých regiónoch," povedal Churman. „Spolu s Murphy Geospatial rozšíri spoločnosť Woolpert svoju geopriestorovú pôsobnosť v Európe s cieľom zlepšiť ponuku zákazníkom, urýchliť riešenia ďalšej úrovne a poskytnúť životne dôležitú podporu odvetviam infraštruktúry, výroby, stavebníctva, nehnuteľností, verejných služieb a prírodného prostredia."

Generálny riaditeľ spoločnosti Murphy Geospatial Niall Murphy so svojím tímom budú naďalej viesť Murphy Geospatial, člena Woolpert Company, v strategickom súlade so spoločnosťou Woolpert. Murphy povedal, že obidve spoločnosti sú oddané službám klientom, geopriestorovým inováciám, vedúcemu postaveniu v priemysle a zamestnaneckej kultúre.

"Sme nadšení, že môžeme spojiť svoje sily s tímom Woolpert," povedal Murphy. „Vďaka dlhoročnej histórii v geopriestorovom odvetví a odhodlaniu vytvárať skvelé pracovisko pre zamestnancov sú pre nás ideálnym partnerom. Tešíme sa na tento ďalší krok, aby sme mohli vylepšiť služby pre našich ctených klientov a spoločne rozvíjať toto odvetvie."

O spoločnosti Murphy Geospatial

Spoločnosť Murphy Geospatial, ktorá bola založená pred viac ako 40 rokmi, má dnes šesť kancelárií v Spojenom kráľovstve a Írsku a zamestnáva takmer 400 odborníkov, ktorí už vypracovali viac ako 27 000 projektov. Murphy Geospatial zachytáva, zhromažďuje, overuje a riadi geopriestorové údaje, čím umožňuje svojim klientom prijímať informované rozhodnutia na zvýšenie efektívnosti, zníženie rizika a zvýšenie hodnoty počas celého životného cyklu projektu. Murphy Geospatial nastavuje štandardy v odvetví a poskytuje geopriestorovú istotu, ktorej môžete dôverovať. S osvedčenými geopriestorovými riešeniami vo fázach od návrhu, výstavby až po používanie projektov v šiestich kľúčových sektoroch: infraštruktúra, výroba, nehnuteľnosť, prírodné prostredie, energia a verejné služby. Služby zahŕňajú geopriestorové poradenstvo, letecké/UAV prieskumy, BIM, digitálnu výstavbu, topografické prieskumy, laserové skenovanie, prieskumy nehnuteľností, železničné prieskumy, štrukturálne a environmentálne monitorovanie, podpovrchové prieskumy a ďalšie.

O spoločnosti Woolpert

Woolpert je popredná architektonická, inžinierska, geopriestorová (AEG) a strategická poradenská firma s víziou stať sa jednou z najlepších spoločností na svete. Prinášame inovácie v rámci trhov aj naprieč nimi, aby sme efektívne slúžili verejným, súkromným a štátnym klientom na celom svete. Woolpert je nositeľom titulov Global Top 100 Geospatial Company, Top 100 ENR Global Design, získala sedem osvedčení skvelého pracoviska Great Place to Work a aktívne podporuje kultúru rastu, inklúzie, rozmanitosti a rešpektu. Spoločnosť Woolpert bola založená v roku 1911 v Daytone v štáte Ohio a od roku 2015 je najrýchlejšie rastúcou americkou firmou AEG. Woolpert má viac ako 2 000 zamestnancov a vyše 60 kancelárií na piatich kontinentoch. Navštívte stránku woolpert.com.

Kontakty pre médiá:

Woolpert: Jill Kelley; 937-531-1258, jill.kelley@woolpert.com

Murphy Geospatial: Kirsty Ostell; 0191 2325690, kirsty@o.agency

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/463993/Woolpert_2023_Logo.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/2372703/Murphy_Logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring