OTS: Wyeth sa stal prvou nadnárodnou spoločnosťou ...

TASR, 15. novembra 2023 10:48

OTS: Wyeth sa stal prvou nadnárodnou spoločnosťou, ktorá v Číne uviedla na trh dojčenskú výživu HMO Growing-Up

Suzhou 15. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - 13. novembra 2023, spoločnosť Wyeth Nutrition oznámila uvedenie svojej prvej dojčenskej výživy illuma HMO Growing-up s prídavkom dvoch oligosacharidov ľudského mlieka (Human Milk Oligosaccharides – HMO) na čínsky trh. Produkt je určený pre deti staršie ako 3 roky a vyrába sa v špičkovom závode (GMP-level) tejto spoločnosti v Suzhou. Illuma je teraz prvou medzinárodnou spoločnosťou, ktorá v Číne uviedla na trh dojčenskú výživu HMO. Tieto dva pridané HMO boli 7. októbra 2023 schválené ako prídavné látky do potravín Čínskou komisiou národného zdravia (China's National Health Commission).

HMO sú po tuku a laktóze treťou najrozšírenejšou zložkou materského mlieka a sú bioaktívnymi živinami s najvyššou imunomodulačnou hodnotou.

Pri klinických skúškach sa ukázalo, že tieto dva HMO v novej illume pomáhajú regulovať črevnú mikroflóru, minimalizujú riziko bronchitídy a infekcií dýchacích ciest a znižujú potrebu užívania antibiotík a liekov na zníženie horúčky.[1] Okrem toho sa do prípravku illuma HMO Growing-up Formula pridáva až 35 dôležitých živín. Tieto živiny pomáhajú pri vývoji očí, podporujú vývoj mozgu a okrem posilnenia imunity plnia aj mnohé ďalšie výživové požiadavky na rast detí.[2]

Dlhodobé odhodlanie a solídny základ v tejto oblasti výskumu umožnili spoločnosti Wyeth Nutrition stať sa prvou zahraničnou spoločnosťou, ktorá uviedla tento inovatívny výrobok na trh v Číne. Počas svojej 30-ročnej výskumnej praxi publikovala viac ako 70 výskumných prác o HMO a získala viac ako 100 patentov týkajúcich sa HMO. Vďaka pridaniu šiestich kľúčových HMO má najnovší produkt spoločnosti, dojčenská výživa illuma LUXA, najvyšší počet HMO spomedzi všetkých dojčenských výživ na súčasnom trhu.

Uvedenie prípravku illuma HMO Growing-up Formula na trh je okrem prezentácie celkovej sily spoločnosti aj dôkazom záväzku spoločnosti Wyeth Nutrition „v Číne, pre Čínu". Wyeth Nutrition využije svoje celosvetové možnosti na špičkovú technológiu a zužitkuje svoje rozširujúce sa poznatky o potrebách čínskych matiek a detí na urýchlenie modernizácie prípravkov v budúcnosti. Medzitým sa koncern Wyeth Nutrition chystá posilniť svoj miestny dodávateľský reťazec, výskum, vývoj a výrobu, aby lepšie uspokojil širokú škálu výživových požiadaviek na čínskom trhu.

1. Klinické skúšanie: Puccio G a kol. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2017.

2. 35 životne dôležitých živín: Čínska spoločnosť pre výživu (Chinese Nutrition Society). Referenčný príjem živín pre obyvateľov Číny (verzia 2023).

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2276099/WechatIMG741.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/2276100/WechatIMG742.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring