OTS: XCMG Excavator predstavuje na svojom ...

TASR, 31. mája 2024 14:14

OTS: XCMG Excavator predstavuje na svojom 6. zákazníckom festivale nový rad G určený pre globálny trh

Xuzhou 31. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - XCMG Excavator (https://en.prnasia.com/mediaroom/20653-0.shtml), špecializovaný obchodný útvar pre rýpadlá od spoločnosti XCMG Machinery (SHE: 000425, „XCMG"): https://en.prnasia.com/mediaroom/5239-0.shtml, uviedol na trh svoje nové medzinárodné rýpadlá radu G počas šiesteho ročníka medzinárodného zákazníckeho festivalu, ktorý sa konal vo výrobnej základni rýpadiel spoločnosti. Na podujatí sa predstavilo takmer 30 inovatívnych produktov a prinieslo hromadnú dodávku rýpadiel medzinárodného radu G indonézskym zákazníkom.

Ceremónie sa zúčastnilo takmer 400 klientov a zástupcov globálnych médií z rôznych krajín, ktorí sa stali svedkami tohto významného míľnika.

Novo vydaný rad G reprezentuje najnovšie úspechy spoločnosti XCMG v oblasti výskumu a vývoja zamerané na zámorský trh. Po úspechoch svojich rýpadiel radov C a D spoločnosť XCMG pokračuje v presadzovaní inovácií produktov a zdokonaľovaní výskumu a vývoja.

„Sme odhodlaní spolupracovať s našimi globálnymi partnermi, aby sme naďalej dosahovali vzájomný prospech a súčinnosť spolupráce, neustále prehlbovali našu celopodnikovú ekosystémovú spoluprácu s cieľom spoločne vytvárať hodnoty a dosahovať spoločný úspech v oblasti rozvoja," povedal Song Zhike, viceprezident spoločnosti XCMG Machinery a generálny riaditeľ obchodného útvaru XCMG Excavator.

Produkty medzinárodného radu G dosiahli prielom vo viac ako 50 kľúčových technológiách vrátane prispôsobenia výkonu všetkým podmienkam a ovládania PIC. Tieto pokroky výrazne zvyšujú celkové výkonnostné výhody v optimálnom pomere energetickej účinnosti, spoľahlivosti, ovládateľnosti, pohodlnosti a prispôsobivosti. Tieto funkcie nielenže prekonávajú očakávania zákazníkov, ale zároveň integrujú komplexné chápanie prevádzky zariadenia, čo zvyšuje jednoduchosť používania, bezpečnosť a efektivitu.

Po úvodnom podujatí boli medzinárodní hostia pozvaní na osobnú exkurziu k výrobnej linke pre produkty medzinárodnej série G. Vznikli tu špecializované produktové zóny prispôsobené rôznym regionálnym zákazníkom spolu s výstavnou plochou na mieru pre rozsiahle náhradné diely, čo uľahčilo hĺbkovú interakciu medzi hosťami a miestnymi technickými tímami.

Ako hlavný pilier podnikania spoločnosti XCMG sa prevádzka zameriava na poskytovanie integrovaných riešení a produktov spolu so službami pre kompletný životný cyklus na celom svete. Do budúcnosti bude pokračovať v úzkej cezhraničnej spolupráci s cieľom zásadne prispievať k budovaniu špičkových vyspelých výrobných klastrov v sektoroch stavebných strojov na celom svete.

Téma uvedenia radu G, Spoločné smerovanie k budúcemu globálnemu rastu, vyjadruje záväzok XCMG viesť globálny pokrok a inovácie v odvetví stavebných strojov.

Viac informácií o produktoch medzinárodného radu G nájdete na stránke https://www.xcmgglobal.com/ .

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2425772/XCMG_Excavator.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring