OTS: XCMG Machinery zdoláva globálny nedostatok ...

TASR, 2. apríla 2024 11:21

OTS: XCMG Machinery zdoláva globálny nedostatok talentov v odvetví stavebných zariadení

Xuzhou 2. apríla (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť XCMG Machinery (SHE: 000425, „XCMG") spustila v rámci strategického kroku zameraného na riešenie rastúceho nedostatku talentov v globálnom odvetví stavebných zariadení rozsiahly program krížového vzdelávania pre svojich zamestnancov z globálneho obchodného ústredia spoločnosti XCMG. Cieľom tejto iniciatívy je zlepšiť komplexné zručnosti projektového riadenia u viac ako 1 000 zamestnancov, ktorí ponúkajú služby, ako je preventívna údržba, vybavenie a technické konzultácie. Program výrazne zmierňuje tlak na dodávateľov z dôvodu nedostatku skúsených operátorov.

Stavebný sektor je globálne pod rastúcim tlakom v dôsledku výrazného nedostatku kvalifikovanej pracovnej sily. Táto výzva je obzvlášť intenzívna v krajinách s rozvinutou infraštruktúrou, vrátane USA a Kanady, ako aj v rozvojových krajinách, ktoré sú svedkami rýchlej urbanizácie, ako je India a Južná Afrika. Spoločnosť XCMG si uvedomuje nevyhnutnosť vysokokvalifikovanej pracovnej sily orientovanej na služby, ktorá bude podporovať dodávateľov a staviteľov v úsilí o efektívne stavebné procesy. Na riešenie tohto problému zaviedla spoločnosť XCMG rozsiahlu sériu servisných školení zameraných na kľúčové medzinárodné trhy s cieľom zlepšiť zručnosti a znalosti svojich servisných pracovníkov.

XCMG dosahuje pozoruhodné pokroky vo svojom medzinárodnom vzdelávacom úsilí, keď zorganizovala viac ako 300 stretnutí, ktoré trvajú viac ako 1300 hodín a zapájajú účastníkov z viac ako 30 krajín, čo predstavuje takmer 2000 jednotlivcov. Globálne obchodné ústredie spoločnosti, ktoré využíva svoje rozsiahle globálne zdroje v oblasti výskumu a vývoja, výroby a testovania, pripravuje školiace iniciatívy na mieru, ktoré sú prispôsobené špecifickým požiadavkám miestnych trhov. Tieto iniciatívy sa už realizovali v rôznych regiónoch vrátane juhovýchodnej Ázie, strednej Ázie, Indonézie a Južnej Afriky, kde získali od medzinárodných stážistov vynikajúcu spätnú väzbu.

Program je zameraný na spojenie teoretických poznatkov s uplatnením v praxi a ponúka účastníkom možnosť zapojiť sa do simulovaných cvičení, ktoré zahŕňajú celý rad situácií, ako je prevádzka a údržba. Transformuje výrobné línie na vzdelávacie prostredie, sprevádza stážistov cez workshopy, testovacie zóny produktov a oblasti určené na údržbu prevádzky. Vďaka základnému školeniu v oblasti mechaniky, hydrauliky a elektrotechniky si medzinárodný servisný personál výrazne zlepšil svoje odborné znalosti, čím sa zvýšila jeho schopnosť zvládnuť rôzne technické výzvy v oblasti opráv a podpory. Okrem toho sa uskutočnili komplexné a hĺbkové školenia o prevádzke a údržbe rôznych produktov, ktoré umožnia účastníkom rýchlo riešiť núdzové situácie a minimalizovať prestoje zákazníkov.

Zaradením konzultácií o aktualizácii preventívnej údržby spoločnosť XCMG rozvinula svoje servisné schopnosti nad rámec bežných opráv zariadení a technickej podpory, čím obohatila rozmanitosť poskytovaných služieb.
Tento vylepšený servisný model zvyšuje kvalitu služieb a konkurencieschopnosť nášho servisného tímu.

Škola Xuzhou Construction Machinery's Technician College ponúka praktické vzdelávanie, pri ktorom členovia tímu rozoberajú a študujú zariadenia na mieste a trénujú so simulátormi a skutočnými strojmi, aby sa rýchlo a odborne prispôsobili novým produktom a technológiám. Včasné a strategické propagačné aktivity pre novo uvedené produkty na medzinárodnej úrovni umožňujú tímu ponúkať prispôsobené služby aktualizácie a adaptácie, čo ďalej zvyšuje spokojnosť zákazníkov.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2375224/XCMG_Machinery.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring