OTS: XCMG oslavuje 6. zákaznícky festival s globálnymi klientmi a predstavuje...

TASR, 23. mája 2024 7:44

OTS: XCMG oslavuje 6. zákaznícky festival s globálnymi klientmi a predstavuje inovácie v oblasti udržateľnej a inteligentnej výstavby

Čína 23. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Viac ako 1 200 predajcov stavebných strojov, nákupcov a dodávateľov z viac ako 60 krajín sa zišlo v čínskom meste Xuzhou na 6. ročníku zákazníckeho festivalu XCMG spolu so zahraničnými miestami v Nemecku, Turecku, Japonsku a ďalších krajinách. Podujatie zdôraznilo najnovšie úspechy spoločnosti XCMG v oblasti inteligentnej výroby prostredníctvom komplexnej výstavy viac ako sto kusov zariadení na komplexnom testovacom polygóne spoločnosti v čínskom meste Xuzhou.

Festival bol významnou udalosťou pre spoločnosť XCMG Machinery („XCMG", SHE: 000425), jedného z popredných svetových výrobcov stavebných strojov s 81-ročnou históriou. Predseda predstavenstva Yang Dongsheng zdôraznil, že spoločnosť je odhodlaná byť lídrom v oblasti strojárskych technológií a vytvárať lepšiu budúcnosť prostredníctvom inovácií zariadení. „Spoločnosť XCMG bude pokračovať v napĺňaní našej vízie ‚Empower Solid Future' intenzívnou podporou aplikácie technológie umelej inteligencie," povedal Yang Dongsheng.

Predstavenie pokročilých riešení zariadení

Hlavnou témou tohtoročného festivalu bola ukážka pokročilých schopností zariadení XCMG v rôznych scenároch vrátane zemných prác a výstavby ciest. Pozoruhodné boli ich buldozéry novej generácie D360 a buldozéry s vysokým pohonom D200H, ktoré vystupovali spolu s grejdrami GR1905T na zakladanie stavieb; jednobubnové valce XS125 na zhutňovanie a inovatívne stroje na recykláciu za studena, ako napríklad XLZ2303S, ktoré prezentovali integrované stavebné riešenia.

Podpora udržateľného rozvoja pomocou nových energetických produktov

Významnou udalosťou bolo predstavenie takmer tridsiatich nových energetických výrobkov v desiatich kategóriách vrátane cestných strojov, zariadení na zemné práce, žeriavov, zariadení na manipuláciu s materiálom a výškových pracovných plošín. Hybridný žeriav XCT25G5_1HEV je príkladom tohto posunu smerom k udržateľnosti vďaka svojej schopnosti prepínať medzi čisto elektrickým režimom, režimom predĺženia dojazdu a režimom plug-in, čím dosahuje viac ako 40 % úsporu paliva.

Na festivale bol tiež slávnostne predstavený a juhoamerickým klientom dodaný najväčší čínsky exportný terénny žeriav navrhnutý špeciálne pre inštalácie veterných elektrární – XCA3000BR, ktorý demonštroval bezkonkurenčné zdvíhacie schopnosti v rámci svojho priemyselného segmentu.

Interaktívne zážitky a inteligentné výrobné poznatky

Účastníci mali možnosť priamo sa zoznámiť so špičkovými strojmi prostredníctvom dynamických ukážok, ktoré okrem iných nových energetických modelov zahŕňali aj ovládanie terénnych žeriavov. Okrem toho boli globálni zákazníci pozvaní, aby si na vlastné oči prezreli inteligentné výrobné linky a zblízka sa presvedčili, ako inteligentné výrobné procesy prinášajú revolúciu do efektívnosti výroby.

Okrem predstavenia prelomových produktov navrhnutých s ohľadom na efektívnosť a šetrnosť k životnému prostrediu, ako je napríklad hybridný žeriav XCT25G5_1HEV, XCMG ukazuje skok vpred v znižovaní uhlíkovej stopy pri súčasnom zvyšovaní prevádzkového výkonu.

Viac informácií o každoročnom festivale nájdete na stránke https://www.facebook.com/XCMGGroup alebo www.xcmgglobal.com

Video: https://mma.prnewswire.com/media/2419059/video.mp4

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2419058/image.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring