OTS: XCMG predstavuje 39 inovatívnych modelov strojov ...

TASR, 5. júna 2024 8:59

OTS: XCMG predstavuje 39 inovatívnych modelov strojov na KOMATEK 2024 v Istanbule

Istanbul 5. júna (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - XCMG Machinery (SHE: 000425, „XCMG"), globálny líder vo výrobe stavebných strojov, sa spojil s miestnymi distribútormi ENKA Pazarlama, HBZ Makina, Hakan Makina a Odabaş Makina, aby predstavil pôsobivú zostavu 37 strojov v deviatich kategóriách na výstave KOMATEK 2024, ktorá sa konala od 29. mája do 1. júna.

Na výstave KOMATEK 2024 spoločnosť XCMG Machinery predstavila rozmanitú škálu vybavenia vrátane žeriavov, rýpadiel, nakladačov a cestných strojov. Táto výstava vyzdvihla tradičné dieselové aj špičkové elektrické modely prispôsobené pre turecký trh.

Výstava inžinierskych strojárskych technológií KOMATEK, známa ako najväčší a jeden z najvplyvnejších priemyselných veľtrhov v Európe, predstavila pôsobivú zostavu viac ako 500 značiek a uspokojila potreby viac ako 40 000 návštevníkov z celého regiónu.

Návštevníci rozsiahleho stánku spoločnosti XCMG s rozlohou 2 895 metrov štvorcových sa stretli s naftovými a elektrickými výrobkami novej technológie. Patri medzi nich nakladač mramoru XC998, navrhnutý špeciálne pre mramorové lomy, a ťažobné nákladné vozidlo XDR80TE, prvý produkt spoločnosti XCMG uvedený v tomto roku v ťažobnom sektore Turecka.

Na výstavnej ploche 2 895 metrov štvorcových predstavila spoločnosť XCMG Machinery pôsobivú zostavu dieselových a špičkových elektrických výrobkov vrátane úplne nových ponúk špeciálne prispôsobených pre turecký trh, ako sú elektrické ťažobné nákladné vozidlá XDR80TE, stredné a veľké elektrické nakladače, spolu s nakladačom mramoru XC998 navrhnutým špeciálne pre mramorové lomy.

• Nakladač mramoru XC998 od spoločnosti XCMG je špeciálne navrhnutý pre mimoriadne náročné pracovné podmienky v mramorových lomoch, so silným pohonom, optimalizovanými kĺbovými bodmi a vynikajúcim výkonom: prepravná kapacita v nízkej polohe dosahuje viac ako 30 ton a spĺňa požiadavku na stúpanie so sklonom viac ako 20° v plne naloženom stave.

• Vozidlo XDR80TE, prvá ponuka spoločnosti XCMG pre turecký ťažobný priemysel v roku 2024, je schopné vysokého výkonu v náročných terénoch s nosnosťou 80 ton a poskytuje ekologické riešenie prepravy.

• Elektrický nakladač XC968-EV a XC975EV, vyvinutý výskumným a vývojovým centrom spoločnosti XCMG, bol veľkým úspechom a ponúka vynikajúci výkon, spoľahlivosť, energetickú účinnosť a jednoduchšiu údržbu v porovnaní s dieselovými nakladačmi. Batériu vybavenú systémom rýchleho nabíjania je možné úplne nabiť za menej ako 1 hodinu s prevádzkou na 5 – 8 hodín.

Spoločnosť XCMG nadviazala pevné partnerstvá s poprednými tureckými predajcami, aby poskytovala lepšie služby priemyselným klientom v Turecku a okolitých regiónoch, pričom jej elektrické vysokozdvižné vozíky a nakladače mramoru sa v apríli objavili na veľtrhu zmir Marble Fair.

Viac informácií nájdete na stránke https://www.xcmgglobal.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2429603/WechatIMG11298.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring