OTS: XCMG zostáva pevne na 3. mieste v rebríčku ...

TASR, 31. mája 2024 8:15

OTS: XCMG zostáva pevne na 3. mieste v rebríčku výrobcov AccessM20 za svoj ohromujúci 41,9 % ročný nárast v roku 2023

Sü-Čou 31. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť XCMG Machinery (SHE:000425, „XCMG") si udržala svoju silnú pozíciu v rebríčku Access M20 medzi 3 globálne najlepšími a najväčšmi svetovými výrobcami prístupových zariadení podľa príjmov za rok 2023. XCMG naďalej vedie odvetvie mobilných vyvýšených pracovných plošín (Mobile Elevated Work Platform – MEWP) v Ázii so svojou komplexnou, integrovanou sadou riešení a neustále rozširuje svoje produktové portfólio, pričom využíva viac ako šesť desaťročí skúseností s touto pohyblivou technológiou.

Spoločnosť XCMG vygenerovala v roku 2023 približne 1,502 miliardy USD, čo je nárast 41,9 % v porovnaní s rokom 2022, ktorý bol poháňaný globálnym predajom jej modelov s vlastným pohonom, namontovaných na nákladných vozidlách a zdvíhacích zariadeniach. Tieto výrobky sa teraz vyvážajú do viac ako 60 krajín a regiónov. Najmä teleskopická pohyblivá plošina XGS70K, ktorá sa dodáva do Európy, je teraz najvyššou pracovnou plošinou v Európe.

S portfóliom viac ako 100 modelov urobila spoločnosť XCMG významné pokroky na trhu s nadzemnými pracovnými plošinami, ktoré ponúkajú nožnicové plošiny (4 – 32 m), kĺbové pohyblivé plošiny (12 – 48 m) a teleskopické pohyblivé plošiny (16 – 70 m). Okrem toho sa spoločnosť XCMG pustila do špecializovaných produktov vrátane koľajových plošín a plošín typu spider, modelov špecifických pre lodenice a vákuových plošín na zdvíhanie skiel.

Vertikálne stožiarové plošiny XCMG (8 – 12 m), ktoré riešia potrebu všestrannosti, vynikajú vertikálnym a horizontálnym pohybom, čo je ideálne do stiesnených priestorov. Teleskopické manipulátory spoločnosti, ktoré sú k dispozícii v typoch vhodných pre poľnohospodárstvo, na všeobecné využitie, do ťažkých podmienok a v rotačnom prevedení s palivovými alebo elektrickými možnosťami pohonu, majú až 21 modelov. Tieto manipulátory ponúkajú výšky zdvihu od 6 do 25 metrov a nosnosť od 2,5 do 23 ton. Sú známe svojou bezpečnosťou, účinnosťou, prispôsobivosťou a jednoduchou údržbou.

V Číne a Mexiku spustila spoločnosť XCMG štyri moderné inteligentné továrne na výrobu plošín MEWP, vybavené rozsiahlymi automatizovanými výrobnými strojmi a dôkladnými procesnými tokmi. Vytvorili komplexný trojúrovňový testovací a kontrolný systém pre komponenty, subsystémy a celé stroje.

Prostredníctvom inteligentných a digitálnych vylepšení sa spoločnosť XCMG stala lídrom v odvetví so svojou schopnosťou inteligentnej výroby v rámci celého procesu, ktorý sa môže pochváliť pôsobivou mierou automatizácie až na úrovni 72 %. Táto iniciatíva výrazne zvýšila kvalitu produktov s priemerným prevádzkovým časom bez porúch presahujúcim 1 200 hodín.

V zostávajúcich mesiacoch roku 2024 je spoločnosť XCMG pripravená rozšíriť svoj sortiment vertikálnych stožiarových produktov o nedávno uvedené modely XGR08, XGR08J, XGR10J a XGR12J, ktoré sa vyznačujú pracovnými výškami od 8 do 12 metrov a možnosťami s ramenami alebo bez nich.

Viac aktuálnych informácií o najnovších modeloch nájdete na stránke https://www.xcmgglobal.com/.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2425617/XGR08_signature_MEWP_models_launched_XCMG.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring