OTS: Xencelabs predstavuje prvý 16-palcový 4K OLED ...

TASR, 10. mája 2024 10:22

OTS: Xencelabs predstavuje prvý 16-palcový 4K OLED Pen Display: dokonalé skĺbenie profesionality a prenosnosti

Ultra tenký a ľahký displej OLED Pen Display je výnimočne prenosný, má žiarivé farby, vysokú úroveň kontrastu a presný a prirodzený výkon pera.

Vancouver 10. mája (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Xencelabs, globálny poskytovateľ riešení na digitálne kreslenie a inovatívna možnosť pre kreatívnych profesionálov, uvádza nové riešenie grafického displeja Xencelabs Pen Display 16 pre profesionálnych tvorcov kreatívneho obsahu, pedagógov a študentov.

Tvorte kde chcete, kedy chcete a ako chcete

Jedným z charakteristických znakov displeja Xencelabs Pen Display 16 je flexibilita a množstvo spôsobov použitia zariadenia je dôkazom filozofie dizajnu produktov Xencelabs. S hrúbkou len 0,47 palca (12 mm) a veľmi nízkou hmotnosťou 2,67 lb (1,21 kg) môžete displej vziať so sebou kamkoľvek, kam vás kreativita zavedie – do svojej obľúbenej kaviarne, na prezentáciu pre klientov, do triedy či domov. Xencelabs Pen Display 16 sa pripojí k ľubovoľnému kompatibilnému laptopu PC, Mac alebo Linux prostredníctvom jedného kábla USB-C na USB-C. Ak sa potrebujete pripojiť cez HDMI alebo Display Port, využijete pribalený 10-bitový rozbočovač. Priložený ľahký a prenosný stojan Xencelabs Mobile Easel ponúka možnosť dvoch uhlov kreslenia.

OLED displej zaisťuje ohromujúcu kvalitu obrazu

Grafický displej 4K OLED pen display vyhovie požiadavkám kreatívnych používateľov, ktorí vyžadujú živšie a realistickejšie farby svojich kresieb a obrazov. OLED displej tiež odstraňuje vizuálne prvky, ako je rozpíjanie podsvietenia a roztekanie pixelov. Okrem toho sa umelci potešia schopnosti zariadenia vytvárať živé farby na skutočne čiernom pozadí.

Super-AG leptaný sklenený povrch displeja navyše ponúka bezproblémový a prirodzený pocit pera na papieri a prakticky nulové odlesky. Grafický displej podporuje až 1,07 miliardy farieb a je vybavený piatimi továrensky kalibrovanými farebnými rozpätiami: Adobe® RGB (98 %), P3-DCS (98 %), sRGB (99 %), Rec 2020 a Rec 709. Hliníkový zadný kryt displeja rýchlo odvádza teplo bez rušivého hluku ventilátora.

Plynulý, presný a citlivý výkon pera

Xencelabs Pen Display 16 sa dodáva s dvoma perami citlivými na tlak, ktoré spĺňajú ergonomické alebo štylistické potreby umelca. 3-tlačidlové pero má širšie telo s tromi prispôsobiteľnými tlačidlami skratiek aplikácií a 2-tlačidlové tenké pero je určené pre tých, ktorí vyhľadávajú pocit a efekty vytvorené skutočnou ceruzkou alebo tenším štetcom. Obe sú vybavené gumou citlivou na tlak.

Quick Keys – až 40 skratiek na aplikáciu

Úžasne užívateľsky prívetivé diaľkové ovládanie Quick Keys obsahuje osem prispôsobiteľných tlačidiel s OLED displejom a farebne kódovaným ovládačom na vytváranie viacerých skratiek softvérových aplikácií. Funguje až 53 hodín na jedno nabitie.

Ceny a dostupnosť

Produkty Xencelabs Pen Display 16 Bundle (1 249 USD, MSRP USD; 1 389 EUR, MSRP EU; 1 199 GBP, MSRP UK) a Xencelabs Pen Display 16 Essentials ($ 999, MSRP USD; 1 129 EUR, MSRP EU; 969 GBP, MSRP UK) by mali byť k dispozícii v máji a na konci júna v obchodoch Xencelabs eStore a Amazon. Ďalšie regionálne ceny a miestnych predajcov po celom svete nájdete na stránke www.xencelabs.com.

O spoločnosti Xencelabs

Xencelabs, založená v roku 2019, je globálna spoločnosť, ktorá prináša najlepšie riešenia digitálneho kreslenia vo svojej triede, zamerané na rozširovanie kreativity a zvyšovanie produktivity pre kreatívnych profesionálov. Viac informácií o Xencelabs nájdete na stránke www.xencelabs.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2407308/Xencelabs_Pen_Display_16.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring