OTS: Xinhua Silk Road: Čína presadzuje ...

TASR, 14. novembra 2023 15:47

OTS: Xinhua Silk Road: Čína presadzuje zachovanie, dedičstvo a propagáciu kultúry rieky Jang-c'-ťiang

Peking 14. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Čínske mestá pozdĺž povodia rieky Jang-c'-ťiang, najdlhšej vodnej cesty v Číne, vrátane Nankingu, Čchung-čchingu a Wu-chanu, sa v posledných rokoch snažia využiť možnosti kultúrneho rozvoja rieky Jang-c'-ťiang a aktívne presadzujú ochranu, dedičstvo a propagáciu kultúry rieky Jang-c'-ťiang.

Nanking, hlavné mesto východočínskej provincie Ťiang-su, má ako jedna z kolísok čínskej civilizácie jedinečné postavenie ako kľúčová oblasť pre ochranu, dedičstvo a propagáciu kultúry rieky Jang-c'-ťiang.

Dňa 9. novembra sa v Nanjingu konalo sympózium o podpore kultúrneho rozvoja rieky Jang-c'-ťiang.

Na sympóziu predstavili Správu o indexe mestského rozvoja a kultúrneho rozvoja čínskej rieky Jang-c'-ťiang na rok 2023 a príručku o kultúrnom rozvoji rieky Jang-c'-ťiang od roku 2022 do roku 2023.

Zistilo sa, že mestá Čchung-čching, Wu-chan, Nan-čchang a Ťiou-ťiang takisto urýchlili svoje tempo, aby ochránili rieku Jang-c'-ťiang a propagovali a posúvali ďalej jej kultúru tým, že sa zamerali na kultúrne pamiatky a zachovanie dedičstva, ekologickú obnovu a budovanie civilizácie.

S cieľom podporiť integráciu a symbiózu ľudstva a hospodárstva, prijali provincie a mestá pozdĺž rieky Jang-c'-ťiang celý rad opatrení na nepretržitú premenu ekologických zdrojov na hospodárske bohatstvo a zároveň na ochranu životného prostredia.

Pôvodný odkaz: https://en.imsilkroad.com/p/337160.html

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.


Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring