OTS: Xtep predstavuje kľúčovú stratégiu modernizácie ...

TASR, 26. septembra 2023 9:55

OTS: Xtep predstavuje kľúčovú stratégiu modernizácie značky s cieľom ponúknuť bežeckú obuv a výstroj svetovej triedy

Medzinárodná snaženie spoločnosti Xtep smeruje k obojstranne výhodnému úspechu s globálnymi partnermi

Peking 26. septembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Xtep International Holdings Limited („Xtep"), popredná spoločnosť v oblasti profesionálneho športového oblečenia, predstavila na konferencii o úspechoch, ktorá sa konala v auguste pri Veľkom čínskom múre v Pekingu, svoju kľúčovú stratégiu modernizácie značky „Svetovú bežeckú obuv značky China Xtep".

Spoločnosť Xtep predstaviuje novú kapitolu v inováciách a uvádza na trh najnovšie prírastky do svojej majstrovskej série bežeckej obuvi 160X – modely 160X 5.0 PRO a 160X 5.0, vyznačujúce sa vysokou funkcionalitou. S viac ako 16-ročnými skúsenosťami so špecializáciou na kvalitný bežecký výstroj vytvorila spoločnosť Xtep silné portfólio produktov na všetkých úrovniach, od amatérskych až po profesionálne. Tento bežecký odkaz sa prejavil v prvej polovici roka 2023, keď si spoločnosť Xtep upevnila prvé miesto v Číne so 42 % mierou opotrebovania medzi 100 najlepšími mužskými maratóncami.

V marci bežec He Jie nastúpil na maratónskom podujatí v meste Wu-si v provincii Ťiang-su v obuvi „160X PRO" značky Xtep a prekonal čínsky národný rekord v maratóne mužov, ktorý zostal nepokorený takmer 15 rokov. Len za posledný rok si bežci, ktorí nosili modely „160X", zabezpečili 17 titulov majstrov sveta v atletických cestných pretekoch.

Nové bežecká obuv „160X" využíva špičkovú technológiu s medzivrstvou v podošve značky „XTEP ACE" s výraznejším odpichom a stabilitou, ktorá je spojená s novou technológiou vrchnej vrstvy obuvi Xtep „Light Flex", ktorá zaisťuje trvalú priedušnosť a zároveň znižuje hmotnosť a zmierňuje záťaž. Viaceré vylepšenia umožňujú bežcom vychutnať si výraznejší odpich, pohodlie a stabilitu.

Sila značky Xtep sa neustále zvyšuje, čo dokazuje silný rast a konkurenčné výhody. Dobré výsledky sú dôkazom jej odolnosti, prispôsobivosti a dobrého pochopenia rozvíjajúceho sa čínskeho trhu.

V rámci globálneho rozvojového plánu spúšťa značka Xtep iniciatívy, ktoré majú priniesť investície do kľúčových regiónov vrátane východnej Európy, západnej Európy, Blízkeho východu a Afriky:

• Podpora otvárania predajní: poskytovanie poradenstva pri predaji, vystavovaní a prevádzke, integrované balíčky na podporu otvárania predajní a školiace príručky online aj v predajniach.

• Služby a podpora: Poskytovanie podpory pri navrhovaní predajní a koordinácia manažéra pre starostlivosť o zákazníkov, experta na logistiku, tímu VM a experta na merchandising s cieľom uľahčiť otvorenie predajní.

Viac informácií: https://www.instagram.com/xtepofficial/

Do budúcnosti bude spoločnisť Xtep neustále napredovať vo výskume, vývoji a inováciách produktov, zvyšovať podporu súťaží a športovcov a uľahčovať činnosť bežeckých klubov, aby sa stala lídrom rozvoja bežeckého priemyslu.

Fotografia – https://mma.prnewswire.com/media/2219989/IMG_2360_JPG.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring