OTS: Yadea potvrdzuje na veľtrhu CES 2024 svoj záväzok voči ekologickému...

TASR, 9. januára 2024 7:52

OTS: Yadea potvrdzuje na veľtrhu CES 2024 svoj záväzok voči ekologickému spôsobu dochádzania

Las Vegas 9. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ -- Yadea (01585.HK), priekopnícka globálna technologická spoločnosť, ktorá sa špecializuje na dvojkolesovú e-mobilitu, odhalila na veľtrhu CES 2024 svoje aktuálne inovácie v oblasti osobnej dopravy spolu s kompletným portfóliom produktov. Vďaka prelomovej akumulátorovej technológii Yadea potvrdzuje svoje odhodlanie vytvárať udržateľný spôsob dochádzania do práce prostredníctvom pokročilej technológie zameranej na používateľa.

Nové produkty predstavené na veľtrhu CES 2024

„Naše aktuálne inovácie ponúkajú úžasné nové spôsoby cestovania do práce, do parku alebo na návštevu blízkych," povedala Vicky Yang, generálna riaditeľka divízie mikromobility spoločnosti Yadea. „Podmienky dochádzania sú pre cestujúcich čoraz náročnejšie, a preto sme hrdí, že môžeme na veľtrhu CES 2024 predstaviť e-kolobežky Yadea Artist, Yadea EliteMax a e-bicykel Yadea Cocoa, ktoré im pomôžu obísť preťaženú mestskú dopravu. Naše nové riešenia, ktoré sa vyznačujú charakteristickou spoľahlivosťou, výkonom a komfortom značky Yadea, vytyčujú nové cesty pre ekologickú mestskú mobilitu."

Nové produkty premyslene kombinujú výkon a dizajn, s cieľom zjednodušiť modernú mestskú prepravu. Yadea Artist sa môže pochváliť mimoriadnou stabilitou a skladnosťou, je vybavený predným aj zadným dvojitým konzolovým tlmiacim systémom a váži iba 18,6 kg. Model Yadea Cocoa prináša vylepšenú digitálnu inteligenciu a praktický otvorený stojanový systém, vybavený inteligentným 5,5-palcovým prístrojovým panelom, na ktorom sa v reálnom čase zobrazujú spálené kalórie, emisie uhlíka a ďalšie kľúčové ukazovatele cyklistického výkonu. Yadea Cocoa sa navyše dodáva s prémiovou súpravou prevodov Shimano a montážnymi bodmi na príslušenstvo, napríklad detské sedačky, čím sa zvýši jeho nosná kapacita.

Prevratná akumulátorová technológia

Okrem novinky predstavuje Yadea svoje základné produkty v segmentoch e-motocyklov, e-skútrov, e-bicyklov a e-kolobežiek, čím prináša ucelený rad ekologických riešení e-mobility, ktoré uspokojujú rôzne potreby cestujúcich. Na tejto technologickej výstave svetovej úrovne uvádza Yadea aj svoju akumulátorovú technológiu, ktorá prináša riešenia na zásobovanie energiou pre ekologické dochádzanie.

V oblasti dvojkolesových elektronických dopravných prostriedkov používatelia uprednostňujú nákladovo efektívne optimálne riešenia batérií. Grafénová batéria Yadea TTFAR ponúka zvýšenie kapacity o 30 % v porovnaní so štandardnými batériami rovnakej veľkosti a životnosť vyše 1000 nabíjacích cyklov, čiže trikrát viac ako bežné batérie. Okrem toho obsahuje nemrznúce elektrolyty a kryt odolný voči teplotám pre stabilný výkon v klimatických podmienkach od -20 °C až 55 °C (-4 °F to 131 °F). Grafénová batéria Yadea TTFAR tískala validáciu pre globálny trh, pričom k septembru 2023 prekročil globálny predaj 80 miliónov jednotiek. Spoločnosť Yadea stojí na čele aj v dostupnosti nabíjania, e-motocykel Yadea KEMPER sa napríklad nabije na 80 % len za 10 minút, čo sa vyrovná praktickosti tankovania vozidiel poháňaných plynom.

Kontakt pre styk s verejnosťou:

media@yadea.com

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2312556/umbrella.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring