OTS: Yadea uvádza KEMPER: vysokovýkonný elektrický motocykel ...

TASR, 8. novembra 2023 9:49

OTS: Yadea uvádza KEMPER: vysokovýkonný elektrický motocykel na veľtrhu EICMA 2023

Miláno 8. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Yadea, ktorá sa na veľtrhu EICMA zúčastnila už šiestykrát, opäť preukázala svoje neochvejné odhodlanie plniť sľuby a presadzovať inovácie. Tento rok sa pozornosť sústredí na elektrický motocykel Yadea KEMPER, ktorý stelesňuje prístup spoločnosti Yadea zameraný na používateľa a jej poslanie ponúkať globálnym používateľom oslobodenie, pohodlie a udržateľné zážitky z cestovania. S motocyklom KEMPER predstavuje spoločnosť Yadea pokročilé funkcie, najmä v oblasti rýchleho nabíjania.

10-minútové automobilové rýchle nabíjanie jednosmerným prúdom

Motocykel KEMPER je vybavený 320 V, 20 Ah lítiovo-železofosfátovou batériou, ktorá sa dá nabiť rovnako rýchlo, ako natankovať benzín. Vďaka využitiu superrýchleho automobilového nabíjania jednosmerným prúdom dokáže motocykel KEMPER dosiahnuť kapacitu batérie 80 % len za 10 minút. Podporuje nabíjacie konektory typu 2 a CCS Combo 2 pre elektromobily, čím sa eliminujú problémy s napájaním.

Maximálna rýchlosť 160 km/h a zrýchlenie z 0 na 100 km/h za 4,9 sekundy

Motocykel KEMPER sa vyznačuje jedinečným elektrickým výkonom, ktorý podčiarkuje jeho vysokovýkonnú kapacitu. Je vybavený motorom so stredným pohom s výkonom 40 kW a vysoko účinným regulátorom IGBT s účinnosťou až 98 %. Vďaka tejto kombinácii dosahuje model KEMPER od spoločnosti Yadea maximálny krútiaci moment na kolesách 570 N-m a zrýchlenie z 0 na 100 km/h len za 4,9 sekundy, čím prekonáva výkon motocyklov s objemom 800 cm3 poháňaných palivom. Okrem toho sa môže pochváliť pôsobivou maximálnou rýchlosťou 160 km/h.

Skúsenosti s inteligenciou

Inteligentný asistent Yadea, ktorý pozostáva z aplikácie Yadea, inteligentného prístrojového panela TFT so 7 palcovou uhlopriečkou a autokamery 1080 P, zabezpečuje všestranný inteligentný zážitok. Aplikácia ponúka inteligentné odomykanie, inteligentné ovládanie, sledovanie GPS, monitorovanie zabezpečenia a opatrenia proti krádeži. Prístrojová doska obsahuje informácie o stave batérie, riadiacej jednotke, tlaku a teplote v pneumatikách a diagnostike vozidla. Autokamera zabezpečuje stabilizované záznamy a v prípade kolízie automaticky uloží záznam pred a po náraze.

Dokonalá ovládateľnosť a stabilita

Motocykel KEMPER zaručuje výnimočné ovládateľnosť pomocou systému Bosch dual ABS+TCS pre presné riadenie. Medzinárodne uznávané vysokovýkonné brzdové strmene Brembo poskytujú zdokonalené brzdenie, zatiaľ čo vysokovýkonné tlmenie KYB zabezpečuje stabilné odpruženie, ktoré zaručuje hladkú jazdu a odolnosť. Táto kombinácia zaisťuje stabilitu, bezpečnosť a istotu jazdca aj počas jazdy vysokou rýchlosťou a núdzového brzdenia.

Ako svetová jednotka v ročnom predaji elektrických dvojkolesových vozidiel pokračuje spoločnosť Yadea vo svojom odhodlaní byť priekopníkom v oblasti inovácií ekologických technológií a posúvať toto odvetvie vpred. Výrobou prémiových produktov Yadea podporuje ekologickejší životný štýl pri dochádzaní do práce. Motocykel KEMPER od spoločnosti Yadea stelesňuje tento záväzok vďaka rýchlemu nabíjaniu, výnimočnému výkonu, inteligentnému ovládaniu a vynikajúcej stabilite, čím jazdcom ponúka bezkonkurenčný zážitok z jazdy na elektrickom motocykli.

Kontakt pre PR: media@yadea.com

Fotka - https://mma.prnewswire.com/media/2269683/05A7854.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring