OTS: yurbuds® rozširuje svoj medzinárodný dosah uvedením značky yurbuds v Európe

TASR, 28. augusta 2013 9:30

OTS: yurbuds® rozširuje svoj medzinárodný dosah uvedením značky yurbuds v Európe Najpredávanejšie športové slúchadlá debutujú na veľtrhu IFA v Nemecku už v septembri

St. Louis 28. augusta (TASR-OTS)(PR Newswire) - yurbuds®, najpredávanejšie športové slúchadlá v Spojených štátoch menia život atlétov po celom svete so svojou expanziou do Európy. Značka sa chystá na oficiálne uvedenie svojho radu športových slúchadiel na veľtrhu IFA Berlín už v septembri.

V priebehu piatich rokov od svojho založenia sa značke yurbuds podarilo upevniť si svoju pozíciu špičkového výrobcu športových slúchadiel v Spojených štátoch a etablovať sa aj na svetovom trhu. Slúchadlá yurbuds sú vyvíjané atlétmi tak, aby netlačili ani nevypadávali.

"Každý deň zaznamenávame dopyt po našich produktoch na európskom trhu," povedal Damon Johnson, riaditeľ medzinárodného predaja spoločnosti yurbuds. "Sme radi, že môžeme naše oficiálne uvedenie na veľtrhu IFA využiť na to, aby sme dostali naše vybavenie do rúk atlétov, ktorí ho potrebujú."

Slúchadlá yurbuds sú známe svojimi kľúčovými vlastnosťami, medzi ktoré patrí technológia TwistLock™, pohodlné tvarovanie FlexSoft™, dizajn odolný voči potu a vode a priepustnosť zvukov prostredia. Každý pár slúchadiel yurbuds sa dodáva s vložkami v rôznych veľkostiach, ktoré zabezpečia, že slúchadlá nebudú zavadzať ani pri tom najintenzívnejšom tréningu.

Spoločnosť yurbuds sa snaží ponúkať nové produkty založené na výskume a porozumení potrebám spotrebiteľov, a preto nedávno predstavila rad Signature Series, ktorý bol navrhnutý v spolupráci s profesionálnym atlétom, majstrom sveta v triatlone Ironman World Championship Peteom Jacobsom. Po úspechu línií Inspire for Women a Limited Edition, ktoré debutovali na jar, sa radu Signature Series podarilo vzbudiť živý záujem médií a pokračuje v misii spoločnosti, ktorou je vytváranie najlepších športových slúchadiel vo svojej triede, ktoré spĺňajú technologické nároky dnešného atléta.

O spoločnosti yurbuds

Spoločnosť yurbuds bola založená v roku 2008 Sethom Burgettom, prezidentom, generálnym riaditeľom a aktívnym triatlonistom, a Richardom Danielsom, prevádzkovým riaditeľom a 24-násobným maratónskym bežcom. Burgett a Daniels zanechali svoje firemné roly a spojili sily v snahe o zlepšenie osobnej výkonnosti športovcov. Pripojil sa k nim Craig Ceranna, finančný a výkonný riaditeľ. Spoločne sa rozhodli uskutočniť poslanie spoločnosti: zmeniť život atlétov prostredníctvom personalizovaných služieb a výnimočných zvukových produktov, ktoré spájajú ergonómiu a emotívny dizajn.

Spoločnosť yurbuds nedávno získala Medzinárodné ocenenie CEA za inovatívny dizajn a technické riešenia 2013 za rad Focus Limited Edition. Spoločnosť yurbuds bola takisto ocenená aj za svoj marketing, vrátane ocenení „Stránka dňa“ za rok 2011 za lokalitu Awwwards.com a cenu GOOD DESIGN AWARD za rok 2010. Časopis Forbes označil spoločnosť yurbuds za 9. najsľubnejšiu spoločnosť v Amerike za rok 2009.

Kontakt: Diane Smith dsmith@martzagency.com +1-480-998-3154

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lk gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring