OTS: Yutong Bus sa zamýšľa nad hraničným rokom, keď ...

TASR, 11. januára 2024 10:31

OTS: Yutong Bus sa zamýšľa nad hraničným rokom, keď kumulovaný globálny predaj autobusov na nové zdroje energie presiahol 175 000 kusov

Čeng-Čou 11. januára (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť Yutong Bus Co., Ltd. („Yutong", SHA:600066), globálny dodávateľ štandardných autobusov, sa s hrdosťou zamýšľa nad svojou transformačnou cestou v roku 2023, ktorý sa vyznačuje priekopníckymi úspechmi a neochvejným záväzkom voči udržateľnej doprave. V rámci svojej každoročnej tradície poskytuje spoločnosť Yutong aktuálne informácie s náhľadom do svojho napredovania, zameriavajúc sa na významný pokrok dosiahnutý v oblasti podpory elektrickej verejnej dopravy.

Spoločnosť Yutong s hrdosťou oznamuje, že do dnešného dňa predala kumulovane celkovo 175 000 autobusov na nové zdroje energie. Len v roku 2023 predala 36 518 kusov, čo je o 20,93 % viac ako v predchádzajúcom roku.

Rok 2023 bol svedkom úspešného globálneho uvedenia elektrickej architektúry Yutong (Yutong Electric Architecture – YEA), vyzdvihujúcej odhodlanie spoločnosti začleňovať prelomové technológie s cieľom vytvárať väčšiu hodnotu s pohodlnejšími, trvácnejšími a úspornejšími produktovými riešeniami. Tieto iniciatívy sú priamym odrazom významného investovania spoločnosti Yutong do výskumu a vývoja, čo predstavuje 7 % jej ročných príjmov.

Hlavnou udalosťou roka bolo pre spoločnosť Yutong uznanie, ktorého sa jej dostalo na výstave Busworld Brussels 2023, kde získal model T15E ocenenie Labels of Excellence (Značky excelentnosti) v kategóriách EKOLÓGIA a DIZAJN. Toto vyznamenanie je nielen prejavom 26-ročného záväzku spoločnosti Yutong voči výskumu a vývoju technológií na nové zdroje energie, ale zároveň upevňuje jej pozíciu ako lídra v odvetví.

Čo sa týka globálneho expandovania, spoločnosť Yutong dosiahla pozoruhodný úspech zabezpečovaním významných objednávok na rozmanitých trhoch. Patrí sem najmä:

• dodávka 800 autobusov do Uzbekistanu,

• odoslanie 214 elektrických autobusov do Čile,

• spolupráca na 250 elektrických autobusoch v Grécku,

• dodávka 126 autobusov na nové zdroje energie do Dánska.

V Kazachstane dokáže elektrický autobus E12 od Yutong, ktorý je v prevádzke už 3 roky a najazdil viac ako 200 000 kilometrov, stále prekonávať extrémne horské pásmo v dĺžke 320 kilometrov od úplného nabitia do nuly prakticky bez akéhokoľvek zhoršenia rozsahu.

Kumulovaná najazdená vzdialenosť elektrických vozidiel, ktoré spoločnosť predala, presiahla 37,8 miliardy kilometrov, čo zodpovedá výsadbe 120 000 hektárov lesa. Poukazuje to na významný príspevok Yutong ku globálnemu boju proti zmene klímy.

Spoločnosť Yutong pokračuje vo svojej ceste s jasnou víziou a cieľom – formovať svet udržateľnými riešeniami v oblasti dopravy. Jej úspechy v roku 2023 sú nielen míľnikmi, ale aj odrazovými mostíkmi v ústrety ekologickejšej, udržateľnejšej budúcnosti vo verejnej doprave.

Pre viac informácií navštívte stránku https://en.yutong.com/.

Video – https://www.youtube.com/watch?v=y5YYoi2X5ko

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2315306/Yutong_Bus_Photo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring