OTS: Yutong Bus si preberá prestížne ocenenie na výstave Busworld Europe 2023

TASR, 10. októbra 2023 9:32

Brusel 10. októbra /PRNewswire/ - Spoločnosť Yutong Bus („Yutong", SHA: 600066), popredný svetový výrobca elektrobusov, zaujal na nedávnom podujatí Busworld Europe 2023 v Bruseli, kde predstavil štyri najmodernejšie modely elektrobusov spolu s najnovšou technológiou YEA. Yutong, ktorý zdôrazňuje svoj záväzok k ekologickej udržateľnosti, bol ocenený aj prestížnou cenou Busworld Design and Ecology Award.

Expozícia spoločnosti Yutong zahŕňala štyri modely, a to dvojposchodový vyhliadkový autobus svetovej triedy U11DD, 18-metrový veľkokapacitný autobus U18, mini elektrobus E7S a luxusný 15-metrový autobus T15E. Je pozoruhodné, že model Yutong T15E je jediným čisto elektrickým diaľničným autobusom, ktorý na výstave získal ocenenie potvrdzujúce vedúce postavenie spoločnosti v inováciách elektrickej mobility.

Téma podujatia „Think Eco, Move Green," (Mysli ekologicky, jazdi ekologicky) úzko súvisí s portfóliom spoločnosti Yutong a ekologickými ambíciami spoločnosti.

• Luxusný 15-metrový čisto elektrický autobus T15E vyniká účinným synchrónnym motorom s permanentnými magnetmi a najnovšou generáciou systému riadenia stavu akumulátora (Battery Management System – BMS), ktorý umožňuje dlhý dojazd, dostatok priestoru a bezpečnú manipuláciu. Toto vozidlo sa môže pochváliť pôsobivým dojazdom 550 km, takže je ideálne na diaľkové trasy.

• Veľkokapacitný elektrický autobus U18 dosahuje bezkonkurenčnú maximálnu kapacitu pre 120 cestujúcich. Vďaka kapacite batérie až 563 kWh zaručuje U18 dojazd viac ako 500 km podľa metódy SORT 2. Výkonná monitorovacia platforma nepretržite zhromažďuje údaje o prevádzke vozidla a stave vozovky, vydáva včasné varovania a robí ho inteligentným a bezpečným.

• Mini elektrobus E7SeV je zameraný na uspokojenie vznikajúceho dopytu po kratších cestách vo väčších európskych mestách. Tento model, sa sústreďuje na prívodné trasy verejnej dopravy, môže prepravovať až 30 cestujúcich pri polomere otáčania menším ako 8,5 m, pričom si zachováva flexibilitu a je pohodlný pri rôznych cestných podmienkach v meste.

• Model U11DD, mimoriadne odolný dvojpodlažný autobus s kapacitou sedadiel, ktorú možno rozšíriť na 70 kójí, je ideálnym udržateľným vozidlom na používanie vo verejnej doprave s efektívnou spotrebou energie len 0,7 kWh/km.

Spoločnosť tiež využila príležitosť, ktorá sa naskytla na tomto podujatí, aby predstavila systém YEA, najnovšiu technologickú platformu Yutong, ktorá je navrhnutá tak, aby poskytovala kvalitné a škálovateľné riešenia pre elektrické vozidlá. V sekcii venovanej komponentom na stránke Yutong sa prezentovali rôzne čisto elektrické komponenty vrátane batérií, motorov a inteligentných kokpitov, aby sa zdôraznili komplexné spôsobilosti spoločnosti v celom priemyselnom reťazci nových energetických autobusov.

Video – https://mma.prnewswire.com/media/2242008/video.mp4

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2241996/Yutong_Steals_Show_Demonstrating_Its_Latest_Technological_Platform_Achievement_YEA.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring