OTS: Yuyu Pharma sa zúčastní obchodnej výstavy CPHI Worldwide 2023

TASR, 19. októbra 2023 12:20

Soul 19. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Yuyu Pharma sa od 24. do 26. októbra zúčastní obchodnej výstavy CPHI Worldwide v španielskej Barcelone.

Vývojový tím Yuyu Business sa bude môcť stretnúť s významnými partnermi v stánku č. 7G30 v pavilóne Kórejskej obchodnej asociácie (Korean Trade Association), v ktorom okrem iného predstaví exportné produkty spoločnosti Yuyu, ako je napríklad modifikovaný nový liek v podobe tabliet Maxmarvil EC, Yuhylyx mäkké kapsuly, Yuvaro a tablety Senuvela.

Spoločnosť Yuyu sa zameria najmä na podporu projektov, ktoré sa v súčasnosti vyvíjajú, ako je zmenšený liek Dutasterid a kombinovaný liek Dutasterid-Tamsulosin. Tieto projekty sa vyvíjajú s cieľom vstúpiť do USA a Európy v oblasti liečby benígnej hyperplázie prostaty.

Danny Kang, manažér pre export spoločnosti Yuyu, povedal: „Ako vždy sa tešíme na aktívne diskusie s partnermi v našom stánku na výstave CPHI. A dúfam, že spoznáme aj nových potenciálnych partnerov."

O spoločnosti Yuyu Pharma

Spoločnosť Yuyu Pharma (KRX: 000220), ktorá pôsobí v oblasti zdravotnej starostlivosti viac ako 80 rokov, je rýchlo sa rozvíjajúca globálna farmaceutická spoločnosť založená v Soule v Južnej Kórei. Yuyu sa venuje vývoju inovatívnych liečiv v oblasti neurológie, dermatológie, urológie a oftalmológie. Misia spoločnosti Yuyu je zlepšovať kvalitu života a zvyšovať pohodu všetkých ľudí prostredníctvom vývoja inovatívnych produktov a služieb zdravotnej starostlivosti.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2249315/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring