OTS: Začiatok výstavy Krásna Čína 2013

TASR, 4. júla 2013 14:16

Krásna Čína 2013 – zahájenie predajnej výstavy umeleckých diel "Lushan Impression" (Dojmy z Lu-šanu) s výťažkom na charitu

LU-ŠAN, Čína, 3. júla 2013 (TASR-OTS) /PRNewswire/ -- "Krásny Lu-šan, láskavý Lu-šan" – Úvodná predajná umelecká výstava s názvom Dojmy z Lu-šanu, ktorej výťažok putoval na charitu, sa nedávno uskutočnila v čínskom meste Lu-šan. Cieľom tohto podujatia bolo podporiť toto krásne miesto, a to prostredníctvom umeleckých diel venovaných tomuto slávnemu letovisku. Vďaka nim môžu turisti z celého sveta lepšie spoznať túto neobyčajnú oblasť a čínske tradície, ktoré sú súčasťou jej dlhej histórie: "Keď dôjde ku katastrofe, pomoc prichádza zo všetkých strán."

(Fotografia: http://photos.prnewswire.com/prnh/20130703/CN41762)

Dva dni pred týmto podujatím sa v Lu-šane zhromaždilo viac ako 3 000 turistov a milovníkov umenia. V posledný deň docestovalo viac ako 600 ďalších milovníkov umenia vrátane študentov vysokých škôl, ale aj stredných a základných škôl z celej Číny. Medzi študentmi stredných a základných škôl bolo aj niekoľko detí zo sirotincov, ako aj deti zamestnancov z provincie S'čchuan, ktorí pracujú v meste Ťiou-ťiang. S nadšením vytvorili svoje vlastné umelecké diela zobrazujúce nádhernú scenériu a následne sa zúčastnili charitatívneho predaja svojich diel spoločne s pracovníkmi Červeného kríža z mesta Ťiou-ťiang. Celý výťažok poputoval ľuďom z oblasti Ja-an, ktorú nedávno postihlo zemetrasenie, a tak sa im zabezpečili finančné prostriedky na obnovu ich domov. Do tohto podujatia sa zapojilo aj mnoho turistov.

Li Sien-ni, žiačka piatej triedy základnej školy Ťiou-ťiang Pin-sing, sa prihlásila hneď, ako so o tom dozvedela z inzerátu. Jej starí rodičia žijú S'-čchuane, zatiaľ čo jej rodičia pracujú v Ťiou-ťiangu. Li povedala: "Mali by sme ukázať našu lásku ľuďom, ktorých postihlo ničivé zemetrasenie. Dúfam, že ľudia tam budú zdraví a s našou malou pomocou sa im bude žiť lepšie." Prítomní turisti sa zložili a kúpili umelecká diela študentov, ako aj tričká s ručne maľovanými obrázkami. Niektorí turisti si dokonca kúpili až šesť tričiek. Podľa nich je "krajina, ľudia a srdečná atmosféra v Lu-šane úžasná. Lu-šan je krásne mesto a to sú aj starostliví ľudia, ktorí v ňom žijú."

Kontaktné informácie:

Yan Jingwei

Tel: 150-7928-8180

E-mail: 502748342@qq.com

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring