OTS: Začína sa výstavba prvej fázy strešného ...

TASR, 20. októbra 2023 16:00

OTS: Začína sa výstavba prvej fázy strešného fotovoltického projektu výrobnej základne JA Solar v Pao-tchou s výkonom 50 MW.

Peking 20. októbra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť JA Solar nedávno oznámila, že sa začala výstavba prvej fázy jej strešného distribuovaného fotovoltického (FV) projektu vo výrobnej základni Pao-tchou s výkonom 50 MW. Projekt sa považuje za dôležitý krok pri podpore zelenej výroby a prevádzok v celej spoločnosti.

Projekt s investíciou vo výške 150 miliónov RMB sa bude realizovať v štyroch fázach a jeho dokončenie sa očakáva do konca roka 2023. Očakáva sa, že projekt s modulmi DeepBlue 4.0 typu n spoločnosti JA Solar vyprodukuje 65 miliónov kWh elektrickej energie ročne, čo zodpovedá ročnému zníženiu emisií uhlíka o 54 000 ton. Miestne médiá sa vyjadrili, že tento projekt sa stane vzorom pri podpore využívania fotovoltiky v regióne.

JA Solar vždy dodržiava koncepciu trvalo udržateľného rozvoja. Spoločnosť JA Solar vo svojej činnosti uplatňuje koncepciu nízkouhlíkového rozvoja a vybudovala zelený výrobný ekosystém. Od februára 2023 bolo šesť výrobných základní JA Solar uvedených v zozname „zelených výrobných závodov" Ministerstva priemyslu a informačných technológií (MIIT). Začiatkom tohto roka získali produkty typu n od spoločnosti JA Solar certifikáciu uhlíkovej stopy PPE2 od francúzskeho úradu Certisolis, čo naznačuje, že spoločnosť JA Solar patrí medzi prvú skupinu výrobcov fotovoltických modulov, ktorá získala francúzsku certifikáciu uhlíkovej stopy podľa novej normy PPE2 a demonštruje konkurencieschopnosť spoločnosti JA Solar v oblasti nízkouhlíkových produktov typu n.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2252851/image_1.jpg

POZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring