OTS: Zahaľte sa do dlhotrvajúcich, okúzľujúcich vôní jazmínu, vanilky ...

TASR, 31. júla 2013 7:38

OTS: Zahaľte sa do dlhotrvajúcich, okúzľujúcich vôní jazmínu, vanilky či lesných jahôd

Bratislava 31. júla (TASR-OTS) - Neuspokojujte sa s vôňou čistej bielizne, ktorá vám vydrží akurát cestu z práčky na sušiak, ale vychutnávajte si jeho vôňu všade okolo vás. Na posteľnej bielizni, mäkučkých uterákoch, voňavej košeli, tričku, či vlnenom svetri.

Nová línia aviváží Felce Azzurra Bianco bola navrhnutá pre starostlivosť o bielizeň a jej dlhotrvajúcu vôňu po vypraní. S produktmi talianskej drogérie so 130-ročnou tradíciou sa dokážete postarať o svoju bielizeň v celej svojej kráse. Najlepšími spojencami vašej práčky je šesť špecifických vôní s rôznymi schopnosťami, ktoré okrem jedinečnej vône a starostlivosti pri praní citlivo rešpektujú životné prostredie.

Felce Azzurra Bianco Classic – zmäkčovač, dodáva bielizni príjemnú vôňu, pružnosť a mäkkosť. Má antistatické účinky, uľahčuje žehlenie. Je charakteristický príjemnou a sviežou púdrovou vôňou, ktorá vydrží dlho.

Felce Azzurra Bianco Dlhotrvajúca vôňa - zmäkčovač s dlhotrvajúcou vôňou, predstavuje radu s predĺženým parfumovacím účinkom, aby bielizeň po vypraní voňala intenzívne po dobu 10-tich dní. Základ vône tvorí jemná vanilka a bielizeň vonia zmyselne a jemne. Vhodný na posteľnú bielizeň, uteráky, deky, vlnené svetre. Felce Azzurra Bianco Na citlivú pokožku - zmäkčovač určený na citlivú pokožku je vhodný aj pre dojčatá, pretože neuvoľňuje potenciálne dráždivé látky v tkaninách. Špecifické testy dokazujú, že zloženie minimalizuje alergické riziká spôsobené látkami ako je nikel, chróm a kobalt.

Felce Azzurra Bianco Osviežujúca - zmäkčovač s kvetinovou vôňou posilnený o antizápachové zložky. Tento produkt zaisťuje ochranu proti pachom pre všetky druhy bielizne. Jeho špeciálne zloženie chráni rovnako proti potu, dymu, alebo zápachu z kuchyne.

Felce Azzurra Bianco Pre ešte väčší komfort - zmäkčovač pre väčší komfort s ovocnou vôňou je obohatený o vôňu jazmínu, ktorá pôsobí harmonizujúco a o vôňu pomaranča a lesných jahôd, ktorá dáva optimizmus. Bielizeň je voňavá, mäkká a má nečakané aromatické účinky. Vhodný pre všetky typy tkanín a všetky druhy prania.

Felce Azzurra Bianco Kvetinová vôňa - zmäkčovač s charakteristickou sviežou púdrovou kvetinovou vôňou konvalinky a ruže dodá bielizni príjemnú vôňu, pružnosť a mäkkosť. Má antistatické účinky a uľahčuje žehlenie.

Aviváže dostanete kúpiť v sieti COOP, Kaufland a cez internetový obchod http://www.talianskadrogeria.sk.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš pop

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring