OTS: Závod Commercial Vehicle Group C.I.E.B. získal najvyššie české ...

TASR, 27. septembra 2013 12:19

OTS: Závod Commercial Vehicle Group C.I.E.B. získal najvyššie české podnikateľské ocenenie

NEW ALBANY, Ohio 27. septembra (TASR-OTS) (PRNewswire) - Spoločnosť Commercial Vehicle Group, Inc. (Nasdaq: CVGI), popredný dodávateľ plne integrovaných systémových riešení pre globálny trh s úžitkovými vozidlami, dnes oznámila, že jej závod C.I.E.B. v Brandýse nad Orlicí v Českej republike získal ocenenie ČEKIA Stability Award.  C.I.E.B. vyrába sedadlá pre trhy s autobusmi, nákladnými automobilmi a inými úžitkovými vozidlami v Európe.

Ocenenie ČEKIA Stability Award udeľuje spoločnosť Bisnode a združenie CZECH TOP 100. Bisnode je popredný poskytovateľ informácií o podnikoch a spotrebiteľoch. Pomáha prevádzať údaje na informácie a poskytuje riadiace informácie týkajúce sa vzťahov zameraných na zákazníkov. Ocenenie ČEKIA Stability Award poskytuje nezávislý pohľad na finančný i nefinančný stav spoločností.

Závod C.I.E.B. získal najvyššie možné hodnotenie AAA v kategórii „Najstabilnejšia spoločnosť roka“. Model hodnotenia stability je založený na štatistickej analýze a informáciách pokrývajúcich demografické údaje, informácie o platobnom pozadí podniku, jeho finančné údaje, vzťahy s inými subjektmi a makroekonomické údaje.   Toto ocenenie osvedčuje, že spoločnosť uplatňuje zásady otvorenej komunikácie a poskytuje relevantné informácie o svojich obchodných výsledkoch a štruktúre vlastníctva.

Patrick Miller, prezident globálnej divízie nákladných a iných úžitkových vozidiel a autobusov spoločnosti Commercial Vehicle Group, poznamenal: „Som mimoriadne hrdý na to, že tím C.I.E.B. získal toto ocenenie a pomohol nám zaradiť sa medzi Top-100 českých spoločností. Toto uznanie podčiarkuje angažovanosť spoločnosti CVG pri poskytovaní bezpečného, stabilného a vzrušujúceho pracovného prostredia založeného na tímovej práci, integrite, neustálom zlepšovaní sa, zápale a inováciách.“

„Len dve percentá všetkých spoločností registrovaných v Českej republike spĺňajú kritériá na získanie tohto ocenenia.  Toto ocenenie informuje aktuálnym a potenciálnym zákazníkom C.I.E.B., že majú do činenia so zdravým, stabilným a dôveryhodným partnerom,“ dodal Miller.

O spoločnosti Commercial Vehicle Group, Inc.

Commercial Vehicle Group je popredný dodávateľ kompletného sortimentu produktov pre kabíny a systémov pre globálny trh s úžitkovými vozidlami, vrátane trhu s ťažkými nákladnými vozidlami (triedy 8), trhov so stavebnými, vojenskými, poľnohospodárskymi zariadeniami a autobusmi a trhov so špeciálnymi prepravnými zariadeniami. Medzi produkty spoločnosti patria systémy statických a odpružených sedadiel, elektronické káblové zväzky, ovládacie prvky a prepínače, konštrukcie a komponenty kabín, interiérové systémy (vrátane prístrojových panelov, panelov dverí, strešných panelov, odkladacích priestorov a podlahových systémov), systémy zrkadiel a stieračov a špeciálne navrhnuté pre aplikácie v úžitkových vozidlách. Spoločnosť sídli v New Albany v štáte Ohio a má prevádzky v Severnej Amerike, Európe, Ázii a Austrálii. Informácie o spoločnosti a jej produktoch nájdete na adrese www.cvgrp.com.

KONTAKT: John M. Hyre, +1-(614) 289-5157, john.hyre@cvgrp.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

mš gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring