OTS: Zbližovanie zábavy a podnikania v módnom biznise: Veľtrh CHIC-YOUNG BLOOD

TASR, 16. októbra 2012 9:00

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby (OTS) a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

x x x

Zbližovanie zábavy a podnikania v módnom biznise: Veľtrh CHIC-YOUNG BLOOD od 26. do 28. októbra 2012

Peking 16. októbra (TASR/OTS/PRNewswire) - Mladí čínski spotrebitelia sa postupne stávajú hnacou silou, ktorá začína presadzovať svoj vplyv aj v oblasti módy. Majú jedinečné pochopenie a zmysel pre módu. Módne značky pre mladých sa preto zameriavajú na to, ako udržať neustálu kúpnu silu mladých spotrebiteľov, pričom si tento svoj nárok uplatňujú na čoraz konkurenčnejšom trhu. Potreba sformovať odlišnú kultúru značky a vybudovať súdržnosť a lojálnosť spotrebiteľov k značkám vedie k zvýšeniu požiadaviek módnych značiek pre mladých.

V tejto súvislosti vznikol v roku 2011 veľtrh "CHIC-YOUNG BLOOD". Ide o novú zložku čínskeho medzinárodného veľtrhu s oblečením a doplnkami. CHIC-YOUNG BLOOD je medzinárodná platforma vytvorená organizátorom CHIC pre mladé domáce a zahraničné módne značky s cieľom zabezpečiť novú energiu a presadiť sa na čínskom trhu.

CHIC-YOUNG BLOOD kombinuje "módu, podnikateľské príležitosti, hru a zábavu" a nápady, a prvky každej značky predstavuje kreatívnym spôsobom. Zároveň sústreďuje predajné kanály, investičné inštitúcie, nakupujúcich, dodávateľské reťazce, médiá a udávateľov trendu. Toto podujatie privíta všetkých účastníkov v radostnej a náruživej atmosfére s cieľom inšpirovať a podporovať módne značky pre mladých, a tak pomáhať pri rozvoji súvisiacich podnikateľských príležitostí a inšpirácií.

Veľtrh CHIC-YOUNG BLOOD sa koná od 26. do 28 októbra 2012 v 751 D·PARK, pričom by sa mal stať veľkým podujatím rastúceho čínskeho módneho priemyslu.

Kontakt: Cindy Zhang z China World Trade Center, zhangdongmei@cwtc.com, or +86-10-6505-1041

dem

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring