OTS: Z fastfoodu vybudovali lovebrand

TASR, 20. novembra 2023 11:32

Bratislava 20. novembra (TASR/OTS) - Regal Burger prekonal najnáročnejšie krízy aoslavuje 10 narodeniny.

• Pri príležitosti svojich 10. narodenín sa Regal Burger rozhodol obmeniť klasiku na svojej prvej prevádzke a vytvorili nemainstreamový koncept “Regal Underground”

• Unikátnosť konceptu podčiarkuje vyhľadávaný koncept dirty burgrov. Milovníci gastra môžu prísť ochutnať “Smash Burger”

• Ponúkajú maximum chutí, ktoré tvoria jedinečný zážitok so závanom punku

Pred desiatimi rokmi vznikol na festivale fastfoodový koncept, ktorý prepísal stereotypy oburgroch. Regal Burger prekonal covidovú ienergetickú krízu, expandoval a dnesje zneho prosperujúca franchisingová gastrosieť, ktorá oslávila svoje 10. narodeniny. Pre náš gastro sektor je Regal Burger unikátom, láka svojich zákazníkov k zážitku kombinácie jedinečných chutí zčerstvo pripravovaných surovín.

Externé faktory viedli kzmenám vsprávaní zákazníkov, čo podnietilo prispôsobiť aj nový, kvalitnejší a zážitkovejší servis zákazníkovi.Vďaka adaptácii je dnes Regal Burger unikátnym zážitkom pre svojich zákazníkov apri oslave svojich 10. narodenín sa teší každým dňom priazni stálic, ale i nováčikov. Nový zážitok preto premietli do svojej prvej prevádzky cez vynovené priestory aj ponuku. „Pri príležitosti 10. narodenín sme si klasicky uleteli a rozhodli sme sa na našej prvej prevádzke na Palackého zmeniť koncept burgrov. Odklonili sme sa od klasiky a vytvorili Regal Underground,” hovorí Jozef Kuzma, spolumajiteľ Regal Burger.

Podľa jeho slov zákazníci vyhľadávajú kombináciu kvalitnej chuti, čerstvosti domácich surovín a zážitku, ktorý radi zdieľajú pri dobrom rozhovore spriateľmi. „Som rád, že sa nám podarilo za 10 rokov vybudovať jedinečný gastro koncept, pri ktorom si naši zákazníci chcú užívať jedlo. Špeciálne na Palackého môžu nájsť zákazníci alternatívu k pekným, uhladeným burgrom so zeleninou. Sú to smash burgre pre skutočných gurmánov, “ hovorí Jozef Bardík, ďalší so spoluzakladateľov.

“Celý úlet spolu so Smash burgrami je pre nás nie len oslavou narodenín, ale najmä popkultúrnym odkazom. Dizajn na Palackého tak dýcha výraznými a mladými farbami s punkovou náladou a reprezentuje našu jedinečnosť, ktorú vkladáme do gastro segmentu celých 10 rokov,” dodáva J. Bardík.

V jednoduchosti je krása

„Tajomstvo Smash Burgru ani ingrediencie neprezradím, pretože chuť spočíva vzážitku. Budeme radi, ak ho nebudem opisovať, ale prídu ho zažiť. Som presvedčený, že gastroúlet spriateľmi bude stáť za to,“ dodal.

Regal Burger dokázal za 10 rokov svojej existencie spraviť zpár kmeňových prevádzok fungujúci systém franchisových pobočiek po celom Slovensku. Prvú prevádzku spustili vroku 2014 vsrdci Bratislavy na Palackého ulici a odvtedy sa rozrástli na obľúbenú gastrosieť. Väčšinu znich poznajú zákazníci pod lovebrandom Regal Burger, medzi ďalšie nové koncepty sa radia Poké Bistro, Chuck&Frida či La Garancha, Wokiino, Eatballz a CuppaJoe.

O skupine CF group

Kvalitné slovenské burgre od Regal Burger sa prvýkrát objavili na festivale Pohoda vroku 2013. Za desať rokov svojej existencie sa Regal Burger rozšíril na prosperujúcu franšízovú sieť nielen na Slovensku, ale aj v Spojených Arabských Emirátoch. Dnes ponúka svojim zákazníkom okrem jedla jedinečný zážitok, ato vnovozrekonštruovaných, mladých afresh priestoroch vštýle 80. rokov vo výrazných farbách.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring