OTS: Zima bez stresu

OTS, 6. decembra 2013 9:47

Bratislava 6. decembra (OTS) - Vyhnúť sa stresu dnes nie je vôbec jednoduché. Obklopuje nás všade a v posledných dňoch, s blížiacimi sa Vianocami sa hladina stresu prejavuje aj pri nákupoch. Je to pomerne bežné, pre hektickú prácu zostáva na prípravu a kúpu darčekov len niekoľko málo dní tesne pred Vianocami. To sa týka väčšiny z nás, a tak sú obchody preplnené podráždenými kupujúcimi. To na vianočnej nálade asi veľmi nepridá. Riešením môže byť práve nákup darčekov aj potrebných potravín v predstihu. Na poslednú chvíľu nechajte len mäso, či ovocie, ktoré jednoducho chceme čerstvé.

Predvianočný stres môžete poraziť aj správnym oddychom. Kde je napísané, že oddychovať musíte len v lete? Pohodu si užite aj pred Vianocami. Načerpáte nové sily a sviatočnú atmosféru si užijete oveľa viac. Relaxačné pobyty sa predsa dajú zohnať kedykoľvek, a určite potešia aj ako príjemný predvianočný darček. Oddych však potrebujete aj po Vianociach, a tak môžete za relaxom vyraziť aj po oslavách.

Tieto dni sa spájajú najmä s prípravou na sviatky, no zabúdať by sme nemali nielen na naše zdravie, ale aj na naše auto. Ak plánujete vyraziť za oddychom, určite Vám nebude stačiť len plná nádrž. Aj v prípade, že u Vás sneh ešte nie je, pri cestovaní na sever naň určite natrafíte skôr ako si myslíte. Spoľahlivé zimné pneumatiky sú teda nevyhnutné. Ich ponuku však pozrite aj na internete, práve tu môžete ušetriť nemalú hotovosť. Pohodlne ich kúpite online najvýhodnejšie.

Pri akejkoľvek ceste za oddychom, či dovolenkou si nezabudnite fotoaparát. Svoje zábery si pohodlne vytlačíte aj doma. Postačí Vám na to len počítač, tlačiareň a samozrejme fotopapier. Náplne do tlačiarne hľadajte na www.nakuptonerov.sk. Takto si môžete svoje spomienky uchovať dlhšie a ešte aj ušetríte. Listovanie fotoalbumom je predsa oveľa lepšie, ako vždy zapínať počítač.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring