OTS: Zlúčenie spoločností OMNICOM, s.r.o., a myCON, s.r.o...

TASR, 1. októbra 2012 9:39

OTS: Zlúčenie spoločností OMNICOM, s.r.o., a myCON, s.r.o. Lepšie služby pre zákazníkov

Bratislava 1. októbra (TASR-OTS) - Líder na Slovensku v oblasti riadenia IT služieb, OMNICOM, s.r.o., vďaka zlúčeniu so spoločnosťou myCON, s.r.o., dokáže v roku 2013 pomôcť o 30% viac zákazníkom.

Zlúčenie prinesie výrazné posilnenie v oblasti konzultačných služieb zameraných na riadenie IT služieb. Zákazníci zároveň získajú inovatívne riešenia problémov v oblasti riadenia biznis procesov.

Miroslav Havelka, konateľ spoločnosti OMNICOM, s.r.o., uviedol: "Fúzia so spoločnosťou myCON pre nás prakticky znamená spojenie v praxi overeného know-how oboch spoločností, ktoré nám umožní napĺňať potreby našich zákazníkov zdokonaľovaním ich biznis procesov v nadväznosti na ich IT prostredie."

OMNICOM, s.r.o., patrí k priekopníkom ITSM na slovenskom trhu, už od roku 2005 sa špecializuje na oblasť riadenia IT služieb (ITSM). Prostredníctvom odborných konzultácií a medzinárodne akreditovaných školení pomáha svojim zákazníkom zefektívniť ich IT služby a dosiahnuť tak ich biznis ciele. Patrí k zakladateľom slovenskej pobočky medzinárodnej organizácie IT Service Management Forum, má k dispozícii špičkových senior ITSM konzultantov s bohatými skúsenosťami, ktorí už opakovane poskytli zákazníkom tie správne riešenia.

Prevádzkuje najobsiahlejšie a najvyhľadávanejšie webportály, obsahujúce odborný popis knižnice ITIL® – www.itsm.sk v SR a www.itsmportal.cz v ČR. Bližšie informácie o spoločnosti nájdete na stránke www.omnicom.sk

Miroslav Hlohovský, konateľ myCON, s.r.o.: "Zlúčenie prinesie pre našich zákazníkov nové služby, ktoré budú zamerané na riešenie výziev a problémov, s ktorými na potýkajú naši zákazníci. Oblasť našich konzultačných služieb sa stane viac komplexnejšia, zameraná na flexibilné a inovatívne riešenia, ktorú budú prinášať vysokú pridanú hodnotu našim zákazníkom."

myCON, s.r.o, je mladá, dynamická spoločnosť, ktorá pomáha organizáciám zlepšiť riadenie a poskytovanie IT alebo biznis služieb použitím osvedčených postupov, rámcov, procesov a technológií pre manažment služieb. myCON prináša zákazníkom rozumné, kvalitné, ale tiež netradičné a invenčné riešenia.

Vybraní zákazníci oboch spoločností: T-Systems Slovensko, ESET, Národná banka Slovenska, Tatrabanka, MFSR, Accenture, Orange, Slovak Telekom, Volkswagen Slovakia a ďalší.

ITIL® je registrovaná ochranná známka Cabinet Office v Spojenom kráľovstve Veľkej Británie a ďalších krajinách. 

Upozornenie: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

pop vs

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring