OTS: Značka PEUGEOT potvrdzuje svoje dlhoročné partnerstvo ...

TASR, 22. februára 2024 13:08

OTS: Značka PEUGEOT potvrdzuje svoje dlhoročné partnerstvo so Slovenským tenisovým zväzom premenovaním centrálnej haly Národného tenisového centra v Bratislave na PEUGEOT ARÉNA.

Bratislava 22. februára (TASR/OTS) - Značka PEUGEOT na Slovensku je verejnosti známa svojím dlhoročným partnerstvom s tenisom a so Slovenským tenisovým zväzom. Počas úctyhodných 22 rokov vzniklo množstvo aktivít, podujatí , ktoré smerovali nielen k podpore rozvoja tohto športu, k podpore mladých talentov, ale viaceré spoločné projekty boli zamerané na rozšírenie základne amatérskych hráčov, na fanúšikov, na širokú verejnosť, na rodiny s deťmi.

Slovenský tenis dosiahol veľa športových úspechov, dodal Slovensku množstvo športových osobností, ktoré sú dodnes vzorom pre našu mládež i celú našu spoločnosť. Tento šport priniesol prostredníctvom víťazstiev i prehier, množstvo emócií, dynamiku a eleganciu, čo je základ komunikačných princípov značky s levom.

Na Slovensku partnerstvo PEUGEOT & STZ trvá od roku 2002 a počas tohto obdobia vzniklo množstvo aktivít a podujatí ako napríklad PEUGEOT Rencontres Roland GARROS – turnaj zmiešaných dvojíc, ktorého sa počas jeho 10-ročnej histórie zúčastnilo až 1 500 amatérskych hráčov. V roku 2014, s cieľom podporiť detský tenis, sme založili podujatie pre širokú verejnosť s názvom PEUGEOT Tennis Day, ktoré trvá dodnes.

Oblasti spolupráce značky PEUGEOT a tenisu na Slovensku sú veľmi rôznorodé a dynamicky sa vyvíjajúce .PEUGEOT je hlavným partnerom ženského tenisového turnaja Pohár Billie Jean Kingovej, taktiež jeden z hlavných sponzorov ATP Challenger Slovak Open, je oficiálny prepravcom počas všetkých tenisových turnajov v NTC a využíva marketingovú a komunikačnú platformu týchto turnajov na svoju prezentáciu a komunikáciu. Na druhej strane sú to aj samotní tenisti: či už v minulosti na medzinárodnej úrovni ako napríklad Novak Djokovič alebo na slovenskej úrovni najmä členky tímu v Pohári Billie Jean Kingovej, ktoré sú oficiálne ambasádorky značky PEUGEOT a prezentujú svojim fanúšikom a followerom spojenie so značkou PEUGEOT a jeho základné posolstvá.

Slovenskými ambasádormi značky PEUGEOT za celé doterajšie obdobie spolupráce boli hráči ako Dominik Hrbatý, Dominika Cibulková, Martin Kližan či Norbert Gombos. Každoročne sú nimi aj členky tímu Pohára Billie Jean Kingovej v zložení tých najúspešnejších slovenských hráčok od Daniely Hantuchovej, Janette Husárovej, Magdalény Rybárikovej, Jany Čepelovej až po Annu Karolínu Schmiedlovú či Viktóriu Hrunčákovú a v súčasnosti aj našu vychádzajúcu juniorskú hviezdu Renátu Jamrichovú.

Viditeľnosť partnerstva formou premenovania centrálnej haly Národného tenisového centra na PEUGEOT ARÉNU len podčiarkuje význam dlhodobej spolupráce značky PEUGEOT a Slovenského tenisového zväzu na Slovensku, ktorá sa týmto rozširuje aj na množstvo kultúrnych a spoločenských podujatí každoročne sa konajúcich v tejto multifunkčnej modernej aréne.

KONTAKTY PRE MÉDIÁ

ivana.orviska@p-automobil-import.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring