OTS: Zrýchlenie globálneho dosahu: Scivita Medical ...

TASR, 16. novembra 2023 8:49

OTS: Zrýchlenie globálneho dosahu: Scivita Medical predstavila komplexné endoskopické riešenia na veľtrhu MEDICA 2023

Düsseldorf 16. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Spoločnosť zaoberajúca sa zdravotníckou technikou Scivita Medical Technology Co., Ltd. („Scivita Medical") od 13. do 16. novembra hrdo prezentovala svoj pokročilý súbor minimálne invazívnych diagnostických a terapeutických riešení na 55. medzinárodnom veľtrhu nemocničného a zdravotníckeho vybavenia (MEDICA) v stánku9/C64. Spoločnosť predstavila svoje komplexné portfólio, ktoré zahŕňalo opakovane použiteľné endoskopy, jednorazové videoskopy a súvisiaci spotrebný materiál, ktorý prvýkrát predstavili na veľtrhu MEDICA. Tým sa zdôraznila úloha spoločnosti Scivita Medical ako poskytovateľa komplexných riešení a jej odhodlanie podeliť sa o priemyselné trendy a inovácie s celým svetom.

Komplexné usporiadanie produktov pre kompletné minimálne invazívne riešenia

Spoločnosť Scivita Medical, ktorá je globálnou spoločnosťou v oblasti zdravotníckych technológií, sa tento rok už tretíkrát zúčastnila na veľtrhu MEDICA. Spoločnosť sa zameriava na vývoj a komercializáciu lekárskych endoskopov a súvisiacich produktov. Vďaka výskumným a vývojovým centrám v Číne a Japonsku ponúka Scivita Medical na globálnom trhu nielen videoskopy na jedno použitie, ale aj endoskopy na opakované použitie. Komplexné portfólio endoskopických produktov a kandidátskych produktov pokrýva všetky typy endoskopických postupov vykonávaných rôznymi klinickými oddeleniami.

Na tohtoročnom veľtrhu MEDICA vystavovala Scivita Medical vlastné vyvinuté produkty endoskopických systémov na opakované použitie vrátane kamerového systému 4K UHD, systému fluorescenčného zobrazovania 4K a 3D vizualizácie, ako aj všetky komerčne dostupné riešenia videoskopov na jedno použitie. Po prvýkrát sa na veľtrhu MEDICA prezentovalo aj príslušenstvo na jedno použitie, čím sa ešte viac rozšírili možnosti spoločnosti Scivita Medical ako poskytovateľa komplexných riešení.

Scivita Medical bude v budúcom roku naďalej modernizovať svoje kľúčové technológie a vydávať nové série produktov, aby skompletizovala riešenie spoločnosti pre diagnostiku a liečbu pomocou endoskopov.

Globálne výrobné a dodávateľské kapacity v prospech lekárov a pacientov na celom svete

Scivita Medical považuje „globalizáciu" za svoju základnú stratégiu rozvoja a neustále rozširuje svoj globálny dosah v prospech lekárov aj pacientov. Zahraničné aktivity spoločnosti v súčasnosti pokrývajú päť kontinentov a viac ako 40 krajín. Počas tohto roku spoločnosť Scivita Medical oficiálne otvorila svoje globálne sídlo, výrobný závod pre výskum a vývoj, čím výrazne zvýšila svoje inovačné a predajné kapacity, pretože spája výskum a vývoj, výrobu, marketing, školenia lekárov, prezentáciu výrobkov a zážitkové aktivity. Okrem toho spoločnosť nedávno získala dva registračné certifikáty systému riadenia ISO, ktoré zdôrazňujú spoľahlivosť a stabilitu jej systémov riadenia, ako aj jej výnimočné schopnosti v oblasti globálnej výroby a dodávateľského reťazca.

„Teší nás, že sa môžeme viac zapojiť do spolupráce s lekármi z celého sveta na veľtrhu MEDICA, ktorý je poprednou odbornou platformou, a predstaviť naše kompletné riešenie pre minimálne invazívnu diagnostiku a liečbu pomocou endoskopov," uviedol Michael Li, viceprezident pre medzinárodný marketing a predaj. „Naďalej sa snažíme o globálnu expanziu, neustále aktualizujeme a vyvíjame produkty, ktoré ponúkajú špičkové minimálne invazívne klinické riešenia, s cieľom stať sa preferovanou značkou, ktorej dôverujú lekári a pacienti na celom svete."

O spoločnosti Scivita Medical

Spoločnosť Scivita Medical, ktorá bola založená v roku 2016, je spoločnosť vyrábajúca zdravotnícke pomôcky, ktorá poskytuje riešenia pre minimálne invazívnu diagnostiku a liečbu a zameriava sa na výskum, vývoj a komercializáciu lekárskych endoskopov a súvisiacich produktov. Scivita Medical považuje „globalizáciu" za svoju hlavnú stratégiu a zriadila výskumné a vývojové centrá v Číne aj v Japonsku. Vďaka solídnym vlastným výskumným a vývojovým kapacitám vytvorila spoločnosť Scivita Medical jedinečnú technologickú platformu postavenú na piatich synergických základných technológiách a vytvorila komplexné portfólio endoskopických produktov a produktov, ktoré sa uchádzajú o certifikáciu, pokrývajúce všetky typy endoskopických postupov vykonávaných rôznymi klinickými oddeleniami, aby sa uspokojili rozličné medicínske potreby. V súlade s hodnotami, ako sú „klinické zameranie", „spolupráca v oblasti inovácií", „orientácia na ľudí" a „excelentnosť a efektívnosť", bude spoločnosť Scivita Medical neustále modernizovať svoje kľúčové technológie, zlepšovať prenikanie na trh s kvalitnými výrobkami a vynakladať úsilie, aby sa stala preferovanou značkou, ktorej dôverujú lekári a pacienti na celom svete.

Viac informácií nájdete na stránke: scivitamedical.com/#/

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2277473/Scivita_Medical_Medica_2023_Booth.jpg

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2277474/Scivita_Medical_s_comprehensive_product_layout.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring