OTS: ZTT je lídrom inovácií na MWC v Barcelone: ...

TASR, 7. marca 2024 9:11

OTS: ZTT je lídrom inovácií na MWC v Barcelone: Formovanie budúcnosti konektivity

Barcelona 7. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Nedávno sa konalo najväčšie svetové podujatie v oblasti konektivity MWC v Barcelone, na ktorom sa stretli kľúčoví hráči a najnovšie inovácie z globálneho odvetvia mobilnej komunikácie. Na tomto spoločnosť Jiangsu Zhongtian Technology („ZTT") predstavila svoje vedúce postavenie a inovácie v dynamickej oblasti globálnych informačných a komunikačných technológií (IKT).

Spoločnosť ZTT, ktorá je pevne odhodlaná realizovať sen o inteligentnej konektivite, predstavila prevratné pokroky v oblasti infraštruktúry a služieb IKT. V ére výpočtovej sily buduje ZTT novú paradigmu založenia plne optickej siete. Vďaka ponukám, ako sú optické vlákna, ktoré znižujú straty signálu, optické káble s vysokým počtom jadier a špičkové optické moduly, spoločnosť ZTT prináša revolúciu v oblasti pripojenia tým, že poskytuje mimoriadne veľkú šírku pásma a pripravuje pôdu pre vysokorýchlostné prepojenia 400G a vyššie.

V oblasti bezdrôtovej komunikácie, najmä v technológii 5G, predstavila spoločnosť ZTT spektrum riešení určených na to, aby zákazníkom poskytla pokročilé možnosti bezdrôtovej komunikácie. Od špeciálnych únikových káblov až po ekologické antény 5G a optoelektronické hybridné káblové riešenia – spoločnosť ZTT je lídrom na ceste k rýchlejším, pohodlnejším a ekologicky udržateľným pripojeniam v digitálnom veku.

Predstavené technológie, medzi ktoré patria aj základňové stanice s ľahkou zelenou energiou a systémy záložného napájania z lítiových batérií, zdôrazňujú záväzok spoločnosti ZTT nielen v oblasti technologických inovácií, ale aj udržateľnosti. Ponukou ekologickejších alternatív a nízkouhlíkových riešení je spoločnosť ZTT lídrom ekologickejšieho prístupu k bezdrôtovej komunikačnej infraštruktúre.

Ako globálny líder v oblasti infraštruktúry a služieb IKT spoločnosť ZTT naďalej posúva hranice možností a prináša novú éru pripojenia, ktorá sa vyznačuje rýchlosťou, efektívnosťou a udržateľnosťou. Vďaka svojej neochvejnej oddanosti inováciám zameraným na zákazníka je spoločnosť ZTT pripravená formovať budúcnosť inteligentnej konektivity, stanovovať nové štandardy a dláždiť cestu prepojenejšiemu svetu.

O spoločnosti ZTT: ZTT Group (Celý názov: Jiangsu Zhongtian Technology Co., Ltd.) má diverzifikované priemyselné portfólio, ktoré zahŕňa námorné zariadenia, obnoviteľné zdroje energie, nové materiály, inteligentné siete, komunikácie a ďalšie diverzifikované priemyselné produkty. S 80 globálnymi dcérskymi spoločnosťami a viac ako 16 000 zamestnancami je ZTT jedným z najväčších moderných výrobných podnikov v Číne a je zaradená medzi 500 najlepších čínskych podnikov.

Spoločnosť ZTT je celosvetovo prítomná so 44 kanceláriami a 14 marketingovými centrami zriadenými v zahraničí a 5 zahraničnými závodmi v Indii, Brazílii, Indonézii, Maroku a Turecku. Produkty spoločnosti sa vyvážajú do viac ako 160 krajín a regiónov a v roku 2023 spoločnosť ZTT dosiahla tržby z predaja vo výške 13,5 miliardy USD.

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2354817/1.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring