OTS: Zvuková brilantnosť: Vydajte sa na cestu za odkazom ...

TASR, 20. novembra 2023 15:43

OTS: Zvuková brilantnosť: Vydajte sa na cestu za odkazom #MakingSoundVisible s televízorom Toshiba

Hongkong 20. novembra (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - V súlade so záväzkom spoločnosti Toshiba TV vyrábať odolné modely s dynamickým zvukom a obrazom sa model Z870 stáva významným prírastkom do jej odkazu.

Nedávno ukončená kampaň #MakingSoundVisible prekonala predstavu o modele Z870 ako o obyčajnom centre domácej zábavy. Vďaka podpore uznávaných hudobných producentov kampaň prezentovala model Z870 nielen ako obrazovku, ale aj ako dôkaz profesionálnej kvality zvuku. Interakcie na sociálnych sieťach počas tohto podujatia odhalili výnimočnú hĺbku zvuku a vizuálnu čistotu, ktoré sú vlastné najnovšiemu modelu.

Vďaka súboru funkcií navrhnutých pre modernú dobu je televízor Toshiba TV Z870 predurčený na úspech. Technológia Mini-LED je charakteristickým prvkom, ktorý Toshiba TV Z870 ponúka; pôsobivo prepája hlboký zvuk do živých obrazov a dotvára tak zážitok z tvorby hudby.

Technológia Dolby Atmos je prispôsobená zvukovej brilantnosti a poskytuje trojrozmerný zvukový zážitok. Každý tón znie tak mohutne a strhujúco, ako to zamýšľal aj samotný autor. Dopĺňa ho reprodutor REGZA Bass Woofer Pro, ktorý je navrhnutý tak, aby obohatil hudbu o hlboké basy a preniesol vás do samotného srdca živých koncertov, kde duniaci rytmus rezonuje davom.

Za veľkolepým zvukovým podaním modelu Z870 stojí REGZA Engine ZRi, systém poháňaný umelou inteligenciou, ktorý optimalizuje každý decibel pre úplne pohlcujúci zážitok.

Tak ako jeho výborne hodnotení predchodcovia, je aj model Z870 vybavený technológou Quantum Dot Color Technology, vďaka ktorej je každý zobrazený záber realistickou scenériou s miliardou presných odtieňov farieb. Technológia Full Array Local Dimming PRO poskytuje pozoruhodný kontrast a certifikácia IMAX Enhanced posúva obraz na vyššiu úroveň, čím zabezpečuje vynikajúcu kvalitu obrazu pre zážitok ako z kina.

Okrem kampane #MakingSoundVisible prináša nový televízor Toshiba TV Z870 kompletné zmyslové spojenie zvuku a obrazu, čím ponúka pohlcujúci zážitok prispôsobený pre pôžitok z hudby a pozdvihuje oblasť domácej zábavy.

O spoločnosti Toshiba TV

Toshiba TV má viac ako 70-ročnú históriu v oblasti výroby televízorov. Vďaka svojmu silnému zázemiu v oblasti vynálezov a inovatívnych nápadov vyrobila spoločnosť Toshiba TV množstvo televízorov s prvotriednymi svetovými funkciami. Toshiba TV poskytuje vďaka svojej vysokej kvalite obrazu nezabudnuteľné zážitky a nové štýly sledovania mnohým ľuďom na celom svete.

Ak sa chcete dozvedieť viac, sledujte Toshiba TV na sieťach Facebook, Instagram, Twitter, YouTube.

KONTAKT

Elina Cao,

elina.cao@smplcty.marketing

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2279906/image_5022994_15113111.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring