OTS:Orange Slovakia si vybrali elektronický papier ZBD na dokončenie programu...

TASR, 6. decembra 2012 11:55

Orange Slovakia si vybrali elektronický papier ZBD na dokončenie programu obnovy retailových prevádzok

Ascot, Anglicko 6. decembra (TASR-OTS) - (BUSINESS WIRE) - ZBD, popredný poskytovateľ plne grafického zobrazovacieho systému na báze elektronického papiera oznámil, že Orange Slovakia inštaloval ich systém v 19 retailových prevádzkach na Slovensku. Displeje ZBD boli bez problémov integrované do novej vybavenosti prevádzok Orange partnerom ProCam z Maďarska, ktorý spolupracoval s partnerom ZBD Laurel KFT.

Veľkoformátové displeje ZBD na báze elektronického papiera boli inštalované ako súčasť rekonštrukcie retailových prevádzok Orange Slovakia. Budú sa používať na zobrazovanie informácií o programoch a cenách, s centrálnou aktualizáciou – teda nebude potrebné opakovane vymieňať papierové nápisy.

Orange Slovakia je členom globálnej skupiny France Telecom Group, čo je jeden z najväčších telekomunikačných operátorov a poskytovateľov širokopásmového internetu na celom svete. Orange Slovakia je jednotkou na slovenskom telekomunikačnom trhu a je to najväčší predajca z hľadiska počtu zákazníkov a obratu. V súčasnosti má 2,8 milióna aktívnych zákazníkov a jeho celoštátna sieť pokrýva 99 % populácie Slovenska.

Peter Dobos, riaditeľ Orange Slovakia pre retail a podporu predaja vysvetľuje: "Potrebovali sme inštalovať riešenie na báze elektronického papiera v rámci nášho celoštátneho programu rekonštrukcie reailových prevádzok a uprednostnili sme kvalitu platformy ZBD, ako aj jednoduchosť realizácie riešenia v našich prevádzkach. Naším pôvodným zámerom pre investíciu do elektronického papiera bola schopnosť centrálne aktualizovať cenníky a zobrazovať podrobné programy volaní na prevádzkach, ale zároveň predpokladáme dlhodobé úspory nákladov z hľadiska pracovnej sily a papiera.“

Franz Josef Buschmeier, prezident ZBD CEE povedal: “Ako veľký operátor a poskytovateľ internetu v regióne Orange Slovakia sa stáva rekonštrukciou svojich zastúpení priekopníkom v tejto oblasti v snahe zabezpečiť svojim zákazníkom čo najlepšie služby. Investíciou do systému elektronického papiera ZBD Orange môže znížiť nároky na pracovníkov, ktorí sa môžu venovať zákazníkom.“

Orange bude pokračovať v zavádzaní systéme elektronického papiera ZBD vo svojich prevádzkach na Slovensku aj v roku 2013.

Orange Slovakia

Orange Slovensko je členom globálnej komunikačnej skupiny Orange. Orange Group má aktivity v 19 krajinách sveta a v súčasnosti poskytuje služby takmer 172 miliónom zákazníkov.

Orange Slovakia prevádzkuje celoštátnu sieť, ktorá pokrýva 99 % populácie a má 2 830 000 zákazníkov a je to určite najúspešnejšia telekomunikačná spoločnosť na Slovensku.

Orange SA, ktorej majoritným vlastníkom je France Telecom, v súčasnosti vlastní 100-% podiel v Orange Slovensko.

ZBD: Podrobnejšie informácie na http://www.zbdsolutions.com

Kontakty: Sarah Hool Tel: +44-(0)1344-292-110 alebo +44-(0)-7753-573-490 sarah.hool@zbdsolutions.com alebo Georgia Hanias / Judith Massey Tel: +44-(0)-207-6389571 zbd@citigatedr.co.uk

Zdroj: ZBD

Pozrite si článok on-line: http://www.businesswire.com/news/home/20121204005902/en

UPOZORNENIE:

Originál tohto textu je oficiálna záväzná verzia. Preklad uvádzame len ako pomocný text, odvolávajúci sa na originál, ktorý je jediným právne záväzným dokumentom.

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lt gl

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring