OTS: Pohár Karola Poláka: Finále Majstrovstiev Slovenska centier ...

TASR, 27. mája 2024 13:36

Spišská Nová Ves 27. mája (TASR/OTS) - V dňoch 24. a 25. júna sa na futbalovom ihrisku FK Spišská Nová Ves uskutoční finálový turnaj Majstrovstiev Slovenska centier pre deti a rodiny vo futbale - Pohár Karola Poláka.

Deti vo veku od 12 do 19 rokov budú bojovať o pohár, ktorý je pomenovaný po zakladateľovi tejto súťaže, legendárnom športovom komentátorovi, Karolovi Polákovi.

Cieľom tohto projektu je pomôcť deťom z detských domovov adaptovať sa do nového prostredia a do reálneho života, podpora športu a zdravého životného štýlu, motivovať deti k pravidelnému športovaniu.

Odborným garantom súťaže je Slovenský futbalový zväz a Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny. Pohár Karola Poláka podporuje veľké množstvo súkromných spoločností, samosprávy, ale aj nadácie. Na futbalových tribúnach sa mladí futbalisti môžu spoľahnúť na fanúšikovskú podporu od detí z miestnych základných a materských škôl.

Program finálového turnaja Pohár Karola Poláka na futbalovom štadióne FK Spišská Nová Ves.

24.6.

9:00 slávnostné otvorenie

9:15 - 12:00 semifinálové zápasy

25.6.

9:00 - 11:30 zápasy o 3. a 1. miesto

11:30 slávnostné vyhlásenie výsledkov

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring