OTS: S peniazmi sa žije ľahšie, no šťastie Vám neprinesú

OTS, 23. septembra 2013 14:17

Bratislava 23. septembra (OTS) - Všetci poznáme príslovie, že za peniaze sa šťastie nedá kúpiť. Peniaze skutočne nie sú všetkým, avšak bez nich sa žije len veľmi ťažko. V posledných mesiacoch je väčšina z nás nútená šetriť kde sa len dá. Potýkame sa až s chronickým nedostatkom finančných prostriedkov, a tak môžeme o dostatku peňazí len snívať. Ak túžite mať viac prostriedkov, spomeňte si na problémy bohatých. Iste, netrápi ich hlad ani chudoba, no neustály strach o rodinu a vyhrážky, určite na pohode nepridajú. Okrem toho sú často narušené aj samotné vzťahy v rodine, a to neplatí len u skutočných milionárov. Aj niektorí podnikatelia a hviezdy šoubiznisu, ktorým stúpne sláva a peniaze do hlavy, stvárajú kúsky, ktorými ubližujú nielen blízkym, ale v konečnom dôsledku aj sami sebe. Nejedného takéto konanie stálo zdravie, niekedy aj život.

Zväčša vidíme len usmiatych milionárov, avšak ich trápenie nepoznáme, a to či sú vo svojom živote naozaj šťastní sa nikdy nedozvieme. Mali by sme preto byť radi, že sme zdraví a máme rodinu, na ktorú sa môžeme vždy spoľahnúť. Peniaze sú pre náš život dôležité, no mali by sme si vážiť to, čo máme. Len peniaze Vás šťastným neurobia.

Ak predsa chcete viac a ste ochotní riskovať, môžete si prilepšiť aj výhrou, šťastie je však vrtkavé, preto si dajte pozor, aby ste neprišli o všetko. Radšej si obľúbené kocky namiesto v kasíne zahrajte so svojimi deťmi.

Svoje prostriedky môžete šetriť aj lacnými náhradnými dielmi na Váš Peugeot, tie ponúka aj internet, kliknite na najlacnejsiediely.sk. Prípadne si znížte náklady na benzín prestavbou auta na LPG. Montážny cenník Vás možno zaskočí, avšak jazdiť budete o polovicu lacnejšie.

Márnivý život plný kasín, nákupov a luxusu prenechajme bohatým, ich slabosti nemusia byť našimi. Vystačíme si predsa aj s peknými šperkami darovanými z lásky.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

/p>

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring