OTS: Svet mužov sa mení

OTS, 6. decembra 2013 10:11

Bratislava 6. decembra (OTS) - Nie je tomu tak dávno, čo muži, ako živitelia rodiny, museli ovládať aj väčšinu prác okolo domu. Pohyb bol tak zaručený a aj v práci nás len zriedka obchádzala manuálna záťaž. Tomuto zodpovedali aj stravovacie návyky, a to bez väčších rizík nadváhy.

Dnes je však typické zamestnanie mužov skôr pasívne, a je tak zrejmé, že pri sedení za počítačom metabolizmus nefunguje tak, ako by mal. Stravu sme však nijako nezmenili, čo je dôvod, prečo je naše zdravie ohrozené. Manažéri tak často vyhľadávajú aspoň fitnescentrá. Naše telo si jednoducho pohyb vyžaduje a vypracovaná postava sa stala nutnosťou. Docieliť ju môžete nielen pravidelným tréningom, ale pomôžu aj spaľovače tukov. Pre viac informácií kliknite sem.

Udržiavať telo v kondícií však stále môžeme aj vďaka našej zručnosti. Domácich remeselníkov je tak stále dosť. Niektorí to vnímajú ako hobby, pre iných je to nutnosť, keďže stále si nemôže každý dovoliť zaplatiť firmu. Pre tých z nás, ktorí považujú manuálne práce okolo domu, či záhrady za svoj koníček, veľmi ani nezaujíma cena prác, ktoré ponúkajú firmy. Jednoducho to vnímame ako relax. V našej dielni tak nesmie chýbať základné náradie, no veľmi rýchlo dopĺňame skrutkovače a kladivá o elektrické náradie. To oceníme najmä pri rozsiahlejších a komplikovanejších prácach. Aj aku skrutkovače sa tak stali bežnou výbavou. Nech už hľadáte akékoľvek náradie, za povšimnutie určite stojí aj ponuka značky Sparky. Pri podobných prácach však často zabúdame na našu bezpečnosť a zdravie. Pri práci s drevom, či kovom tak určite oceníte aj respirátory. Vďaka nim nebudete ešte týždne vykašliavať prach.

Sme jednoducho aktívny a naše telo si pohyb vyžaduje. Je jedno v akej forme mu ho dodáte. Ak rád relaxujete v prírode, určite oceníte impregnáciu obuvi, s tou dnes pomáha aj nanotechnológia, viac sa dozviete na www.nanoprom.sk.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.
Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring