OTS: TUMI uvádza debut dámskej kolekcie Asra ...

TASR, 27. marca 2024 10:01

OTS: TUMI uvádza debut dámskej kolekcie Asra, hviezdou kampane je nová globálna ambasádorka značky, Mun Ka Young

Spoločnosť TUMI naďalej upevňuje svoje miesto v ženskom priestore novou kolekciou, ktorá je rovnako moderná aj všestranná

Singapur 27. marca (TASR/OTS) - /PRNewswire/ - Medzinárodná cestovateľská a lifestylová značka TUMI dnes predstavuje najnovšiu kolekciu dámskych kabeliek Asra, navrhnutých pre nenútene štýlovú a modernú ženu na cestách. Na oslavu úplne novej kolekcie a rozvíjajúcej sa dámskej kategórie angažovala značka TUMI ako tvár novej kolekcie váženú juhokórejskú herečku Mun Ka Young, aby si zahrala vo svojej vôbec prvej kampani pre značku.

Kolekcia Asra umožní plynulý prechod zo dňa na večer vďaka ženským dizajnom a zvýrazneným akcentom, ktoré spájajú funkčnosť so štýlom. Kolekcia obsahuje tri rôzne veľkosti a štyri pôsobivé farby – základná čierna značky TUMI, Matte Black a tri sezónne farby Moonlight, Cameo Rose a Purple Sunset, ktorá je energickou farbou inšpirovanou krásnou krajinou ostrova Sentosa v Singapure.

„Kolekciou Asra spoločnosť TUMI s nadšením rozširuje svoju dámsku ponuku, čím demonštruje, že ponúkame viac ako len najmodernejšiu batožinu. Máme doplnky a nádherné produkty, ktoré slúžia ako perfektný doplnok k rušnému životnému štýlu," povedala Jill Krizelman, senior viceprezidentka marketingu a eCommerce spoločnosti TUMI. „Sme nadšení, že môžeme privítať Mun Ka Young ako našu najnovšiu globálnu ambasádorku TUMI. Presne stelesňuje našu predstavu ženy, ktorá nosí značku TUMI; je sebavedomá, úspešná a nezávislá."

Každá kabelka Asra má plisovanie s mäkkou štruktúrou, zladené kovanie a viazaný ramenný popruh pre pôsobivý vizuálny a textúrny dojem. Medzi ďalšie detaily patrí vonkajšie vrecko s podšívkou z mikrovlákna, ktoré je ideálne na telefón alebo slnečné okuliare, a kožený prívesok s monogramom (predáva sa samostatne), ktorý pridá každej kabelke Asra charakteristický nádych personalizácie TUMI.

Pri uvedení kolekcie sa spoločnosť TUMI spojila s Mun Ka Young na ohromujúcej kampani, ktorá spája eleganciu a moderný pôvab kolekcie Asra. Kampaň, ktorú režíroval C Prinz a fotografovala Bibi Cornejo Borthwicková, predstavuje Mun s kabelkou Asra, ako sa prechádza klasickým architektonickým priestorom podobným múzeu. Jej kabelka ju nenútene vedie miestnosťou, kde splýva s duplikátmi seba samej, aby tak zachytila podstatu plynulosti a pôvabu kolekcie.

„Je mi cťou, že môžem byť novej kolekcie kabeliek TUMI Asra," povedala Mun. „Už dlho som fanúšikom značky TUMI a som nadšená, že objavujú stále nové siluety. Krása a všestrannosť sú veľkou súčasťou môjho života a so značkou TUMI sa tieto kabelky perfektne hodia na každú cestu."

Na oslavu uvedenia globálnej kampane oživili TUMI a Mun Ka Young kolekciu Asra ohromujúcim globálnym podujatím v Singapure. Ceny kolekcie Asra sa pohybujú od 350 do 495 USD. Kolekciu Asra si môžete kúpiť na stránke TUMI.com a v predajniach TUMI po celom svete.

O spoločnosti TUMI

Od roku 1975 vytvára TUMI luxusné obchodné, cestovateľské a funkčné potreby svetovej triedy, ktoré sú navrhnuté tak, aby vylepšovali, zjednodušovali a skrášľovali všetky aspekty života na cestách. Spájaním bezchybnej funkčnosti s duchom vynaliezavosti sa zaväzujeme poskytovať podporu na cestách ako celoživotný partner aktívnych ľudí, ktorí nasledujú svoje vášne. Viac informácií o TUMI nájdete na TUMI.com a sledujte Instagram, TikTok, Facebook a YouTube.

TUMI a logo TUMI sú registrované ochranné známky spoločnosti Tumi, Inc. © 2024 Tumi, Inc.

Kontakty pre médiá spoločnosti TUMI

Alexandra Gillis

TUMI

alexandra.gillis@tumi.com

Hailey Hauldren

SHADOW

hhauldren@weareshadow.com

Foto: https://mma.prnewswire.com/media/2354106/TUMI_DEBUTS_WOMEN.jpg

Logo: https://mma.prnewswire.com/media/214382/tumi_logo.jpg

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Všetko o agentúre
Spravodajský servis
Mobilné aplikácie
Videá
PR servis OTS
Fotografie
Audioservis
Archív a databázy
Monitoring